XS
SM
MD
LG

Ko trenira poznate? - Dušan Perović otvorio sportsku akademiju

Dušan Perović, lični i kondicioni trener mnogih naših poznatih ličnosti otvorio je Sportsku akademiju Perović u ekskluzivnom prostoru u YU-Biznis-Centru na Novom Beogradu početkom nedelje. Kao sertifikovani međunarodni trener, studio koji je otvorio uredjen je po svim svetskim standardima prateći trendove u svetu.

Na otvaranju su u prijatnom ambijentu uživali gosti koji su bili upućeni u najnovije svetske programe treninga i savete za zdrav život. Zvonko Marković (modni kreator), Bojan Bjelić (estradni umetnik), Marko Dimitrijević (višestruki šampion u BodiBildingu), Dubravko

Turk (profesor i trener olimpijskih osvajača zlatne medalje u odbojci), Miodrag Muta Nikolić (košarkaški trener), Anamarija Zujović (balerina) su samo deo prisutnih koji rade na sebi i sa ovim svetski prepoznatim trenerom.

Starlete, sportisti i javne ličnosti imaju nešto zajedničko.

Sa desetogodišnjim iskustvom, Dušan Perović, zadužen je za kondiciju i figuru poznatih imena među kojima su Jelena Karleuša, Zvonko Marković, Marina Tadić, Jasmina Aleksandrov, Anamarija Zujović, Zoran Birtašević, Ivan Bojanović, Dragana Džajić, Ksenija Bujišić, Dragomir Jovanović, Radomir Počuča, Irena Grahovac, Darko Kostić, Dijana Janković, Sanja ex Počuča,  i mnogi drugih. Od inostranih imena saradjivao je sa Bivsim igračem Partizana Medo Camara, kao i igračem PSG-a Metju Bodmerom.

Na granici života i smrti do prvaka

Dušan Perović je rodjen 1981. godine u Beogradu. Sportom se bavi od 2002. godine. Prekretnica u životu mu je bila je saobraćajna nesreća 2001. godine u Crnoj Gori. Borba i samoinicijativni treninzi su bili motiv za oporavak koji ga je dalje profilisao u radu. Dušan je pohadjao studije za sport na Višoj trenerskoj školi pri DIF-u, a zatim sport i menadžment na Centralnom Univerzitetu u Beču. Iskustvo koje je stekao takmičeći se za Extreme Gym Club i zlatna medalja koju je osvojio na svom prvom takmičenju bili su presudni. Nakon toga usledio je i poziv od reprezentacije kao i naslovnica 2007. u X-Fitness časopisu.

Međunarodna takmičenja, veliki broj medalja i diploma, Balkansko prvenstvo, Evropsko prvenstvo i Svetski kup, Međunarodni memorijalni kupovi, kupovi Srbije i prvenstva države su bili itekako dovoljan razlog da se Dušan Perović prepozna kao vrhunski personalni i kondicioni trener. Licencu međunarodno sertifikovanog trenera FISAF federacije dobio je 2013.godine.

Sportska akademija za sve

“Akademija namenjena sportistima i rekreativcima koji umeju da prepoznaju kvalitet i žele da uživaju u vrhunskim uslovima za trening. Uloga ličnog trenera u njihovom životu je veoma bitna. Kompletan tretman na treningu i oko ishrane kao i posvećenost trenera utiče na rezultate. Ko hoće kvalitetan rezultat, dodje i postigne ga. Bilo da je to sređivanje figure, mršavljenje, oblikovanje, zdravstveni srčani problemi, dijabetes i slično, ili treninzi sportista zbog bolje forme, kondicije i izdrzljivosti. Najbolje uslove za potpune rezultate uz podršku Sportvision-a nudi ovaj sportski studio urađen po trenutnim svetskim standardima.” ističe Dušan Perović i dodaje da: “Dobar trener mora biti i dobar psiholog, jer mora da zna kako da komunicira sa ljudima i prijatno ih motiviše i inspiriše”.