XS
SM
MD
LG
19.10.2024  V. Jankov

Futsaleri Bečej 2003 u ponedeljak gostuju u Kačarevu

Siguran na golu Sava Vadaski - foto: V. Jankov

Futsaleri Bečej 2003 će čitavu polusezonu igrati u gostima, jer sportska dvorana nije u mogućnosti da udovolji potrebama kluba. Prema tome, umesto kod kuće, Bečejci će u drugom kolu vojvođanske lige gostovati u Kačarevu i u ponedeljak od 19,30 sati igrati sa Kraljevićevom.

- Baš nam se ne da ove sezone. Jedva smo se okupili, a sad ne možemo da igramo pred našim navijačima. Vratiću se na trenutak na premijernu utakmicu u Novom Bečeju, gde nismo igrali kompletni, ali smo dobro igrali i pružili žestok otpor komšijskoj Tisi. Lično, žao mi je što na kraju nismo pobedili, već uzeli samo bod posle 4:4. Ni sad ne znam u kakvom ćemo sastavu putovati u Kačarevu, ali znam da će svako ko istrči na teren s dresom i grbom Bečej 2003 dati svoj maksimum, a da li će to biti dovoljno da se ostane neporažen, što nam je cilj, zavisi od mnogo faktora, kaže golman Bečejaca Sava Vadaski.

Obrazloženje što futsaleri Bečeja ne igraju jesenju polusezonu pred svojim navijačima dao nam je novi direktor "hrama sportova" kraj Tise Milan Onjin.

- U pitanju je kapitalna investicijs za naš objekat. Menja se kompletna parketna podloga u sportskoj dvorani. Vrednost radova je 20 miliona dinara. Iz Pokrajinskog budžeta smo obezbedli 18, a opština sufinansira sa dva miliona. Očekujemo da do kraja novembra radovi budu završeni. Istina, podloga će biti postavljena do 10. novembra, kada će se održati tradicionalni džudo turnir, a posle toga sledi obeležavanje linija terena, koje nisu potrebne džudistima, jer oni strunjačama pokrivaju teren, saznali smo od Milana Onjina.

 V. Jankov


Bečej 2003 : Kraljevićevo
Full Feel : Nova Pazova
Tisa : Omladinac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Nova Pazova 1 1 0 0 3
2 Omladinac 1 1 0 0 3
3 Tisa 1 0 1 0 1
4 Bečej 2003 1 0 1 0 1
5 Kraljevićevo 1 0 0 1 0
6 Full Feel 1 0 0 1 0