XS
SM
MD
LG

Praznik u Kruševcu, stiže moćna Crvena zvezda

Detalj sa konferencije za štampu - foto: facebook.com/fktraya

Promenjen je termin jednog od najzanimljivijih duela 1/16 finala kupa između Trayala i Crvene zvezde. Zbog zgusnutog kalendara takmičenja crveno-belih, utakmica je pomerena dve nedelje ranije, za sredu 18. oktobra. Kruševljani će biti u prililici da prvi put u istoriji na stadionu Mladosti ugoste šampiona u jednoj zvaničnoj utakmici.

Popularni “gumari” su uspešno startovali, sa šampionskim ambicijama u Srpskoj ligi, Istok i posle deset kola sa maksimalnim učinkom nalaze se na čelu karavana.

Uoči utakmice u prostorijama kluba je održana koferencija za štampu. Bez obzira što u Kruševac dolazi aktuelni šampion, kaže se, pritiska nema i odigraće najbolje što mogu. Trener Ivica Momčilović kaže da dolazi jedan veliki klub, koji je apsolutni favorit.

- Na mojim igračima i meni je da pružimo dobru igru i da javnost uživa u prikazanom fudbalu. Momci su svesni s kim igramo, nemamo šta da izgubimo. Ne vršim pritisak što se toga tiče. Treba da odigramo najbolje što možemo. Što se tiče Crvene Zvezde dosta igrača iz mlađih kategorija sam trenirao, kao što su Spajić, Mijailović, a sa Katajijem, Ivanićem, Rodićem dugo sam sarađivao tako da sam upoznat u sve njihove kvalitete – izjavio je iskusni stručnjak.

Lazar Nikolić kaže da nemaju šta da izgube već samo da dobiju.

- Pričali smo u svlačionici koga bismo želeli za protivnika, to je bila Crvena Zvezda ili Partizan. Nemamo šta da izgubimo, možemo puno da dobijemo. Svesni smo kvaliteta Crvene zvezde, oni su šampioni Srbije. Želimo da izađemo i tih 90 minuta odigramo najbolje od početka sezone i uz dozu sreće izvučemo najpovoljniji rezultat.