XS
SM
MD
LG

Memorijalni turnir "Dragan Stanković": Pobednik Radnički iz Kovina

Fudbaleri BAK i Radnički (Kovin)

'U finalu turnira bolji su bili Kovinci koji su na penal ruletu osvojili pobednički pehar i pokazali kvalitetnu igru. Domaći fudbaleri su prvi poveli golom Sekulovića, da bi dva minuta kasnije Divnić izjednačio rezultat. Gostima je prednost doneo Tajdić, ali su golovima Marića i Anđelića Belocrkvani ponovo stekli prednost. Od 60. minuta puleni trenera Dragana Đorđevića igrali su sa igračem manje jer je Ćirić zbog crvenog kartona morao da napusti igru.

Gol za izjednačenje postigao je Đorđević posle brze i dobre akcije Kovinaca. Na penalima se istakao golman Stojanović koji j odbranio udarce Anđeliću i Jovanoviću. Najbolji igrač turnira Tihomir Kračunječ (BAK), najbolji golman Vladimir Stojanović (Radnički), najbolji strelac sa 4 golova je bio Nikola Đorđević (Radnički). Utakmica za treće mesto između Jedinstvo (Vlajkovac) i Borac (Starčevo) nije odigrana zbog povrede nekoliko fudbalera Vlajkovčana. 

BAK - Radnički(K) 7:5 (3:3,1:2 )

Bela Crkva. Gledalaca: 200. Sudija: Ivan Ferenček (Bela Crkva). Strelci:Sekulović u 9, Marić u 52, Anđelić u 62 za BAK, Divnić u 11, Tajdić u 41, Đorđević u 77 minuti za Radnički. Strelci iz penala: Marić, Popov za BAK, Biculjević, Jonović, Tajdić, Đorđević za Radnički. Crveni karton: Ćirić 60 minuti (Radnički).

BAK: Sedljak, T.Kračunjel, Starović, N.Paunović, Milković, Jovanović, Anka David, Bekirovski, Jožić, Sekulović, Anđelić. Igrali su još: Jovanović, Novakov, Marić, Crnogorac, Popov, Čolak, Bokšan, Andrejić, Vitomirov.

RADNIČKI (K): Rnić, Ćirić, Biculjević, Vujasinović, Đorđević, Mađarov, Kitić, Jonović, Azuc, Dobrosavljević, Divnić. Igrali su još: Stojanović,Tajdić, Sekulić, Vedžić, Milutinov, Ratković, Augustin.