XS
SM
MD
LG

Kapiten Luis Ibanjez se oprostio od ljubičastih

Luis Ibanjez - foto: facebook.com/FKGRAFICAR1922

Juče je RFK Grafičar počeo sa pripremama na terenu iza južne tribine stadiona "Rajka Mitića". Mladom stručnjaku Marku Neđiću se prvoj prozivci odazvalo 28 igrača, od toga polovina su dojučerašnji omladinci i kadeti Crvene zvezde. Posle dve godine od ljubičastog dresa oprostio se kapiten Luis Ibanjez. Na svom profilu iskusni fudbaler se zahvalio klubu, saigračima, stručnom štabu i navijačima.

“Hvala na poverenju, ljubavi i poštovanju koje ste mi pružali iz dana u dan. Bila mi je čast biti deo ove ekipe i biti vaš kapiten. Voli vas vaš Lučo” stoji, između ostalog u poruci internacionalca.

Jedan od najmlađih stručnjaka u ligi, Marko Neđić (33), uspešno dve godine kormilari mladim sastavom.

- Dosta smo mlađi u odnosu na prethodnu sezonu, tu je veliki broj omladinaca i kadeta, kako Crvene zvezde, tako i RFK Grafičara. Navikli smo na to, da se situacija menja na svakih šest meseci, pre svega jer se fudbaleri izbore, kako za Zvezdu, tako za druge ekipe iz Superlige i nama je to statisfakcija. Nema promena u filozofiji, nastavljamo da igramo napadački, na gol više i da razvijamo fudbalere za prvi tim Crvene zvezde. Kada je reč o pripremama, dve nedelje radićemo u Beogradu, a zatim idemo na Zlatibor, gde ćemo odraditi glavnu fazu spremanja za narednu sezonu.

Prvoj prozivci su se odazvali: Guteša, S. i B. Marinković, Draškić, Matić, Vukićević, Ogbu, Vidojević, Crnojević, Milosavljević, Radojević, Petrović, Marić, Đurić, Vasiljević, Ćurić, A. Petrović, Krsmanović, Maksimović (2007), Bošković, Bajić, Fajsal, Vukojević (2005), Škobalj (2005), Nikčević (2004), Taker, Mijatović.