XS
SM
MD
LG

Finale Kupa FS Vojvodine: "Brzi voz" osvojio pobednički pehar

Pobednik kupa FS Vojvodine FK Dinamo 1945

Fudbaleri "brzog voza" u finalu Kupa FS Vojvodine u Bačkoj Palanci posle bolje i efikasne igre savladali su TSK (Temerin). Posle osvojenog pobednčkog pehara i nagrade od 100.000 dinara. Pobedom ufinalu Pančevci su uspeli da ponove uspeh iz 2017. godine kada su ossvojili pobednički pehar na Karađorđevom parku protiv ekipe Borac (Šajkaš).

Strelci za ubedljivu pobedu srpskoligaša sa Tamiša postigli su Aleksej Petrović, Miloš Milijašević i Vukašin Marković. Trener Petar Divić bio je prezadovoljan igrom i pobedom svojih pulena i dao je svoje viđenje posle meča i rekao:

- Pre početka meča mi smo bili favoriti u ovom meču sa Temerincima i na kraju smo uspeli da zabeležimo zasluženu pobedu. Momci su ispoštovali sve zahteve na terenu i dogovor iz svlačionice i moram da istaknem da smo odigrali možda najbolju utakmicu i ostvarili lep uspeh. Zasluge idu svim igračima koji su pokazali zrelost iako smo mlada ekipa i naravno kvalitet koji poseduju je došpao do izražaja.

U kup takmičenju posle šest godina pobednički pehar je ponovo stigao u Pančevo.

- Ponovili smo uspeh posle šest godina i ostvarili plasmanu u završnici kupa Srbije među 32 kluba. Lep doživljaj je bio naš dolazak na stadion u Pančevu kada su nas dočekali verni navijači i sa njima smo proslavili uspeh. Mnogo znači takva podrška mladim fudbalerima koji su izneli tešku sezonu koja je iza nas. Verujem da ćemo imati još veću podršku u budućnosti za klub koji sigurno zaslužuje to zbog svoje duge i uspešne tradicije.- rekao je Divić.

Kapiten ,,brzog voza,, Nemanja Ahčin i trener Petar Divić