XS
SM
MD
LG

SAS se revanširao Ivanjici u baražu za popunu Prve futsal lige

U drugoj utakmici za popunu Prve futsal lige futsaleri SAS-a revanširali su se  gostima iz Ivanjice i pred domaćom publikom, u Kristalnoj dvorani, ubedljivo  slavili rezultatom 4:1.

Podsetimo, Ivanjica je u prošloj utakmici baraža ubedljivo slavila rezultatom 5:1, pošto je SAS izjednačio igra se majstorica u Ivanjici, gde će se odlučiti ko će u Prvu ligu.

Pred sam početak utakmice, minutom ćutanja odata je počast stradalima u pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, kao i poginulim u pucnjavi kod Mladenovca.

Poveli su domaći kada je na asistenciju Matića u 9. minutu Radin pogodio za 1:0. Raspoloženi Radin dva minuta kasnije odlično pronalazi Bačvanskog, koji postiže gol za 2:0. Minut kasnije Živanov povisuje na 3:0.

U drugom poluvremenu  Remović u 32. minutu postiže prvi pogodak za goste i smanjuje na 3:1. Nakon solo prodora, Matić u 33. minutu šalje loptu iza leđa golmana Jovanovića za ispostaviće se konačnih 4:1.

KFM SAS: Rodić, Radenković, Aranitović, Matić i Škorić. Zamenici igrača: Marković, Bačvanski, Živanov i Radin.

KMF IVANJICA: Jovanović, Nikolić, Lišanin G, Rakić, Vukašinović. Zamenici igrača: Lišanin Đ, Kolaković, Milanović i Remović.