XS
SM
MD
LG

Tešovićeva premijera protiv šampiona

Manje od 24 sata trebalo je upravi prvligaša Radničkog da imenuje naslednika trenera Dejana Nikolića. Izbor je pao na iskusnog Darka Tešovića, koji je samostalno vodio Radnički iz Nove Pazove, Radnički 1923, Mačvu i Novi Pazar. Inače Tešović je dugo bio prvi asistent u stručnom štabu kuma Vladana Milojevića, dok je vodio Panionios, Al Ahli i AEK.

Za sutrašnju utakmicu osmine finala Kupa Srbije između Radničkog i Crvene zvezde vlada ogromno interesovanje u Sremskoj Mitrovici i okolini. Branioca trofeja pored Save očekuje vruća atmosfera, sve karte su juče rasprodate za sat vremena. Kapacitet stadiona je 2.000 mesta, a iz uprave prvoligaša su saopštili da će na dan utakmice u prodaji biti još 200 ulaznica.

Nadaju se Mitrovčani da mogu načininiti još jednu senzaciju i eliminisati još jednog velikana. Sportski je nadati se uspehu, ali ispred sebe će imati prejakog šampiona koji se nalazi u seriji pobeda I veliki je favorit. Sam po sebi, plasman među 16 najboljih ekipa u najmasovnijem takmičenju predstavlja veliki uspeh koji će biti upisan zlatnim slovima u analima mitrovačkog prvoligaša.