XS
SM
MD
LG

Sretenjski turnir u Aranđelovcu osvojio "Sky sport"

Pobednik turnira - ekipa "Sky sport"

U Aranđelovcu je u nedelju 12.02.2023. godine održan ˝Sretenjski turnir˝ u malom fudbalu, koji je imao humanitarni karakter. Turnir je organizovalo Udruženje omladine Aranđelovca i Kancelarija za mlade Aranđelovca uz podršku Skupštine opšine i Sportskog centra Šumadija.

Na turniru se okupilo 27 ekipa, uglavnom igrača mlađe starosne dobi, između 17 i 20 godina, uz nekoliko iskusnih sastava, pa se može reći da je celodnevno takmičenje zadovoljilo solidno popunjeno gledalište. Iako je turnir bio u znaku humane akcije (prikupljanja novca za bolesnu decu), igralo se takmičarski i na gol više što je donelo dosta rezultatskih neizvesnosti i zanimljivih mečeva. Na kraju je ipak presudilo iskustvo, a turnir je završen trijumfom ekipe SKY SPORT iz Aranđelovca koja je u finalu pobedila mladu i perspektivnu ekipu BREZOVAC TINA rezultatom 5:2. Treće mesto zauzeli su igrači KMF SENIČANI, a četvrto BIVŠI PRIJATELJI, najmlađi od svih finalista.

Za igrača turnira proglašen je Stefan Popović iz ekipe SKY SPORT, a najbolji strelac je Đorđe Blagojević iz BREZOVAC TINA. Sastav pobedničke ekipe SKY SPORT: Radisavljević, Manojlović, Teofanović, Popović, Savić, Spasojević, Maksimović, Milićević i Simonović.