XS
SM
MD
LG

Ministarstvo omladine i sporta: Peruničić otvorio “Ekspo zim”

BEOGRAD, 6. decembar (Info centar).- Predrag Peruničić, državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta otvorio je na „Beogradskom sajmu“ međunarodni sajam zimske sportske opreme, rekreacije i turizma „Ekspo Zim 2012“.

- Više od 25 godina ovaj sajam odoleva vremenu i predstavlja najreprezentativniju izložbu zimske sportske opreme i turističke ponude. Ove godine „Ekspo zim“ najavljuje početak zimske i turističke sezone, jačajući sportski duh i doprinoseći zdravijem životu – rekao je Predrag Peruničić.

Istakao je da Ministarstvo omladine i sporta sa velikim zadovoljstvom pomaže ovakve manifestacije, verujući da je sport veoma važan i da nas u budućnosti očekuju još bolji sportski rezultati.

Ugledne zvanice na otvaranju pozdravili su i Jelena Ignjatov i Filip Grahovac, članovi reprezentacije Srbije u snoubordu. Pozvali su sve ljubitelje snežnih padina da se okušaju i u ovom sportu.

Međunarodni sajam „Ekspo Zim“ se ove godine organizuje u saradnji sa asocijacijom „Sport za sve“ pod sloganom „Za svakog po nešto“ i trajaće do 9. decembra. Predstaviće se najveći inostrani i domaći proizvođači i uvoznici zimske sportske opreme, agencije i ski centri, dok će posetioci moći da kupe opremu i pogledaju ponude turističkih agencija.