XS
SM
MD
LG

Vule Trivunović preuzeo kiparski Etnikos iz Ačne

Vule Trivunović

Mladi stručnjak iz Republike Srpske Vule Trivunović trenersku karijeru nastavlja na Kipru. On će u narednom periodu sjediti na klupi Etnikosa iz Ačne koji je minule sezone igrao finale Kupa Kipra (poraz od Omonije), ali je i ispao iz elitnog ranga takmičenja ove zemlje Evropske unije.

 


Za ovaj klub je svojevremeno igrao i Momčilo Moca Vukotić, legendarni fudabler beogradskog Partizana i reprezentativac Jugoslavije, a dubok trag je ostavio i Novosađanin Svetozar Šapurić, član šampionske generacije Vojvodine iz 1989. godine.
-Klub ima ambicije da se vrati u prvoligaško društvo Kipra, ambicije su nam se poklopile i brzo smo postigli dogovor o saradnji. Ovo je novo iskustvo, i to nožda najveće do sada u mojoj trenerskoj karijeri posle duže pauze koju sam imao – istakao je Trivunović u prvoj javljanju sa “rajskog ostrva”.
On bi trebalo da debituje na novom poslu 10. septembra kada počinje drugoligaško takmičenje na Kipru…
-Upoznao sam se sa stanjem u klubu, ima mnogo stranaca u ekipi djeluju dobro, dosta su vrzi i fizički jaki, individualno tehnički potkovani. Malo treba namjestiti tim i donijeti ideje u igri Iskreno se nadam i vjerujem da mogu da napravim rezultat – dodao je Trivunović.
Trener koji je bio šampion Republike Srpske s Borcem nalazi se na novom iskušenju i još jednoj stepenici do koje samo rijetki stignu… 


Sledeća vest
Derbi kraj Tise