XS
SM
MD
LG

Vaterpolisti Bečeja 2005. godište izborili finalni turnir

Trener Dejan Jovanović sa svojim pulenima - foto: V. Jankov

Rad s mlađim kategorijama u PVK Bečej donosi rezultate. Najmlađe vaterpolistkinje, rođene 2010. i kasnije, okitile su se u subotu titulom prvaka države. Vaterpolisti 2006. godišta su obezbedili učešće na finalnom turniru, koji će se održati narednog vikenda u Šapcu. U isto vreme će njihove klupske vršnjakinje, mada će biti znatno mlađe od rivalki, odigrati turnir prvenstva Srbije. Minulog vikenda u bazenu Petnica, gde su Valjevci bili domaćini, vizu istog formata obezbedli su i vaterpolisti 2005. godišta.

- Pobedili smo Singidunum sa 14:9, a igrali nerešeno sa domaćinom Valisom (17:17) i Crvenom zvezdom (8:8). Prema tome, na finalni turnir 18. i 19. juna, još se ne zna gde, startujemo sa dva boda, a čekaju nas okršaji sa Banjicom, Radničkim iz Kragujevcai Novim Beogradom, rekao nam je po povratku iz Valjeva trener Bečejaca Dejan Jovanović.

Istog, trećeg junskog, vikenda će vaterpolistkinje Bečeja 2008. godišta pokušati da osvoje titulu državnog prvaka. Kako Bečejke već imaju osvojen trofej kupa, smeši im se "dupla kruna".