XS
SM
MD
LG

Večeras se nastavlja Božićno-novogodišnji turnir u Bečeju

Pre nekoliko godina je Ognjen Đuričin bio na velikom, a sada na malom terenu u Bečeju - foto: V. Jankov

Posle dva dana pauze, zbog božićnih praznika, večeras je na programu drugi dan bečejskog Božićno-novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Prva utakmica je na programu u 17, 45 sati i igraće se ukupno četiri utamice.

- Uvodimo u program i veterane. Prve dve utakmice biće iz ove kategorije učesnika turnira, a druge dve iz seniorske konkurencije. Biće malih zabuna oko imena ekipa, jer je par njih promenilo ime u odnosu na veče kad je obavljeno žrebanje. Ali, to su „dečije bolesti“ svakog turnira. Za koji dan će sve leći na svoje mesto, veli u ime organizatora Oto Barta.

U prvoj utakmici (17,45) sastaće seveterani FK Vojvodine iz Bačkog Gardišta i bečejske ekipa Gladijator Maksimus. Od 18,30 na terenu će biti subotička ekipa Fuul Feel i ekipa Kafe Fabrika iz Bečeja. Večerašnju prvu utakmicu seniora, treću na turniru od 19,30 sati, igraće novobečejska ekipa Ladovina Pabili PAAD, još se nisu opredelili kako da se zovu,protiv sastava Propale nade, koje su se prvobitno pojavile pod imenom Top Gym, iz grpe B. Najzad, u poslednjem susretu večerašnjeg progarama od 20 sati sastaće se ekipe iz D grupe, Čajkini asovi i Mosijevi drugariiz Bačkog Petrovog Sela.