XS
SM
MD
LG

Nole bez medalje

Foto: OKS

Novak Đoković nažalost nije uspio doći do bronzane medalje. U borbi za bronzu savladao ga je Karenjo Busta sa 2-1.

Nole je u drugom gemu imao dvije brejk šanse ali ih nije iskoristio. Imao je i u četvrtom brejk šansu ali je Busta došao do 2-2. A onda je Španac došao do 0-40, Nole promašio smeč i Španac je došao do brejka.  U devetom gemu Busta je imao 15-40. Međutim, Nole je spasio obje brejk i set lopte te je smanjio na 5-4. Imao je Nole 15-40 na servis Buste. No, vezao je Španac četiri poena te je sa 6-4 dobio prvi set. 

U drugom setu i jedan i drugi su čuvali svoje servise a nije ni bilo brejk prilika. Na kraju je taj brejk odlučivao o pobjedniku seta. Vodio je Nole 4-1 ali Španac je preokretom došao do 6-5 i meč lopte. Sa dva sjajna servisa, Nole dolazi do 7-6. Potom je nakon velike borbe uzeo poen na servis rivala te je sa 8-6 dobio taj brejk. 

Na startu trećeg seta, Nole je imao brejk priliku ali je nije iskoristio. U narednom gemu, Busta pravi brejk. Potom su i jedan i drugi čuvali svoje servise. U devetom gemu Španac je servirao za meč. Spasio je Nole pet meč lopti ali je šestu Busta iskoristio i sa 6-3 dobio set.