XS
SM
MD
LG

Pre pet meseci igrali Ligu šampiona, a sada su praktično drugoligaši

U prvoj utakmici baraža za opstanak u Prvoj Futsal ligi Srbije u Hali sportova "Ranko Žeravica" sastali su se i dalje aktuelni šampion Srbije KMF Crvena zvezda i trećeplasirana ekipa drugoligaškog karavana KMF Loznica grad 2018.

Iako je tokom celokupnog proleća tinjala nada da će crveno-beli ophrvani velikim finansijskim problemima uspeti da sa poptuno promenjenim i podmlađenim timom sačuvaju status prvoligaša, nakon prvog baraž susreta gotovo je izvesno da samo godinu dana nakon osvajanja prve šampionske titule, ekipa Crvene zvezde napušta elitni rang srpskog futsala. Gosti iz Loznice više nego zasluženo su stigli do velike prednosti pred revanš susret i već sada se mogu spremati za elitne borb koje ih očekuju na jesen.

Junak meča bio je dvostruki strelac Đorđe Petrović, po jednom su mrežu crveno-belih zatresli Aleksandar Milovanović i Dušan Rakić. Treba napomenuti i da je jedini pogodak našeg kluba delo lozničkog futsalera Dušana Rakića koji je u 11. minutu zatresao sopstvenu mrežu.

U ovom momentu teško je bilo šta reći kada je KMF Crvena zvezda u pitanju. Kao što je već rečeno od jeseni će crveno-beli klub voditi bitke u drugom stepenu takmičenja, ali i to u ovom momentu nije najgore, jer ovakav kraj sezone može dovesti u pitanje i opstanak kluba koji se nalazi u izuzetno teškoj situaciji.

KMF Crvena zvezda : KMF Loznica grad 2018 1:4 (1:3)

Dvorana: Hala sportova "Ranko Žeravica". Sudije: Bratislav Jović, Miloš Grujić i Stevan Lazarević. Strel­ci: 0:1-Mi­lo­va­no­vić 11`, 1:1-Ra­kić (auto­gol) 11`, 1:2-Pe­tro­vić 13`, 1:3-Pe­tro­vić 13`, 1:4-Ra­kić 38`.

CR­VE­NA ZVE­ZDA: MLA­DE­NO­VIĆ, PE­RA­LO­VIĆ, MI­LO­SA­VLjE­VIĆ, DjO­GO, INA­JE­TO­VIĆ, Pa­vlo­vić, N. Dju­kić, An­đel­ko­vić, S. Dju­kić, Jo­va­no­vić.
LO­ZNI­CA GRAD 2018: G. MAK­SI­MO­VIĆ, KR­KO­BA­BIĆ, RA­KIĆ, MI­LO­VA­NO­VIĆ, AVRA­MO­VIĆ, Ri­sta­no­vić, Ro­sić, Pe­tro­vić, S. Mak­si­mo­vić.