XS
SM
MD
LG
04.01.2021 Administrator

Još tačno 200 dana do OI u Tokiju

Na 200 dana do početka Olimpijskih igara u Tokiju, Olimpijski komitet Srbije zvanično promoviše svoju zvaničnu Viber zajednicu pod nazivom "Olimpijski tim Srbije"!

Na ovaj način će simbolično biti započeta Olimpijska godina u kojoj nas očekuje najveći planetarni sportski događaj koji će okupiti na jednom mestu preko 10.000 najboljih sportista sveta.

Putem Vajber zajednice Olimpijskog tima Srbije svi navijači srpskih olimpijaca moći će da pravovremeno dobijaju informacije o svim takmičenjima na kojima učestvuju naši sportisti, kao I o njihovim rezultatima sa takmičenja.

Takođe, deo Viber zajednice Olimpijskog tima Srbije biće I srpski olimpijci koji će sa svim članovima zajednice deliti posebne momente sa svojih treninga, priprema, kao I sa takmičenja.

Strelkinja Zorana Arunović je pozvala sve navijače Olimpijskog tima Srbije da se priključe Vajber zajednici OKS.

Ušli smo u Olimpijsku godinu koja je jako značajna za sve nas, i sve misli su uprte ka Tokiju i ostvarivanju što boljeg rezultata. Kreiranje Vajber zajednice Olimpijskog komiteta je sjajan način da obeležimo 200 dana do početka Olimpijskih igara, i da se u današnjem, pretežno digitalnom svetu, još više povežemo sa svima koji prate olimpijske sportove. Drago mi je što ću ja, kao i ostale kolege sportisti, uzeti učešće u komuniciranju sa našim navijačima I pružiti im još bolji uvid u ceo svet olimpizma! Pozivam još jednom sve ljude da se priključe Vajber zajednici Olimpijskog tima Srbije, da budu informisani o našim aktivnostima i budu nam pravi vetar u leđa!

Deo Vajber zajednice Olimpijskog tima Srbije možete postati putem sledećeg linka:​ OKS Viber