XS
SM
MD
LG
31.12.2020 Administrator

Pokloni za bolesnu decu u Kraljevu

Foto: Kraljevski klub američkog fudbala "Kraljevo Royal Crowns"

I ove godine je održana klubska humanitarna praznična tradicija Kraljevskih kruna. Skupljeni su pokloni za bolesnu decu koja će Božićne i Novogodišnje praznike provesti u bolnici.

Na žalost, zbog pandemije "purpurni" nisu mogli da organizuju praznični fleg turnir, ali su kao tim uspeli da sakupe dovoljno slatkiša i igračaka da obraduju svako dete u kraljevačkoj bolnici. Juniori Kruna su danima unazad donosili slatkiše na treninge, a igračke je donirala Fondacija Princeze Katarine Karađorđević, uz pomoć naših suarodnika iz Amerike.

Dva RC juniora Pavle Jovanović i Ognjen Radović, sa predsednikom kluba Srđanom Ćosićem su danas medicinskom osoblju Dečijeg odeljenja i Dečije hirurgije predali poklone u ime Kraljevskog kluba. 

Tom prilikom Ćosić je rekao: "Nadam se da ćemo ovim gestom bar malo doprineti radosti i bržem oporavku svakog deteta u bolnici, u ovako teškim okolnostima uspeli smo da se organizujemo i da nastavimo sa ovom lepom tradicijom, veoma korisnom kako za bolesnu decu, tako i za etiku kod dece koju okupljamo u klubu."

Podsetimo, pored ove humanitarne akcije Kraljevske krune su ove godine u prvom talasu korone, tokom opšte izolacije organizovale besplatne online treninge fiskulture za svu decu Kraljeva, a glavni trener Bojan Rajičiić je donirao vizire Opštoj bolnici Kraljevo, koje je sam napravio. Današnja humanitarna akcija je jedna od mnogih koje Krune sprovode.

Kraljevski klub američkog fudbala Kraljevske krune Kraljevo Royal Crowns svima želi srećnu i mnogo bolju Novu 2021. godinu!


7 .kolo Prva liga Jug
Golden Bears Bor 6 : 12 Pastuvi Požarevac
Werewolves Valjevo 0 : 35 Royal Crowns Kraljevo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por SCR
1 Angel Warriors Čačak 5 5 0 1.000
2 Royal Crowns Kraljevo 5 4 1 0.800
3 Pastuvi Požarevac 5 3 2 0.600
4 Golden Bears Bor 5 2 3 0.400
5 Pirates Zemun 5 1 4 0.200
6 Werewolves Valjevo 5 0 5 0.000