XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava 12. kola

Moja ekipa za 12. kolo

Pred nama je novo kolo Premijer lige pa je red da se osvrnemo i na Fantazi. Krećemo od moje ekipe.

MOJA EKIPA

Zadnja tri kola sam stalno napredovao. Sad sam odlučio malo rizikovati sa izmjenama ali nie toliko nelogično. Evertonu slijedi težak raspored i nekako ne mislim da će u narednih par kola Kalvert mnogo donijeti. Izbacio sam ga i ubacio Bamforda jer Lids igra napadački protiv svih a Bamford je u sjajnoj formi. Iskoristio sam pare te sam preko Medisona, koji je upitan, došao do Sona. 

Odbrana može biti vrh a može biti bez CS. Dupla odbrana Čelsija na Everton možda i nije toliko loša jer mi je Everton sve lošiji a svakako Čilvel može i u ofanzivi donijeti bodove. Dalas ide na Vest Hem. Upitan je CS ali mi je realnije da on uradi nešto nego Lampti protiv Lestera. Belerina trpim i nadam se da i Arsenal može nešto uraditi. Krajnje je vrijeme.

Veza djeluje moćno. Salah protiv Fulama bi bio penal da ga Klop nije držao svih 90 minuta protiv Mitjilanda u Ligi šampiona. Ali vjerujem opet da će igrati a da igra i pola sata Fulamu može dati gol. Imam osjećaj da će De Brujne uništiti Junajted. Prosto ne vidim kako Siti neće dobiti taj meč a tom logikom je realno da ih do pobjede vodi KDB. Son protiv Palasa ima dobru statistiku i dao je šest golova na pet utakmica a Vord-Praus je na prekidima i sigurno bi mogao nešto uraditi.

Napad je odličan. Od svih iskreno bodove očekujem. Vilson protiv VBA bi morao uraditi nešto jer je VBA defanzivno najgori tim u poslednja četiri kola. Verner protiv Evertona isto bi morao nešto uraditi jer su u poslednja četiri kola oni sledeća najlošija odbrana. Bamford može svakome dati gol pa i Vest Hemu.

IZBOR KAPITENA

Dok nisam vidio početni sastav Liverpula u LŠ, bio sam siguran da mi je Salah kapiten. Međutim, sada stvarno nisam pametan. Najgora stvar bi bila da mi kapiten ostane na klupi. Mada, Salah će biti kapiten pa bar četvrtini FPL menadžera pa ako ništa neću izgubiti previše. Manea nemam ali sada da ga imam, bio bi mi kapiten jer je odmoran i igraće sigurno.

Ako hoćete neke bodove, Son i Kejn su opcije. Ne vjerujem da će ukanaliti previše Palasa ali će dobiti a samim tim će i donijeti neke bodove. Po meni, ako nećete glavobolje, stavite Sona i imate bar nešto od kapitena.

Verner me lično vuče dosta. Razlog zašto nisam siguran toliko su oni njegovi promašaji. Ulazi u šanse ali ih mnogo propušta. Od Sitijevaca, KDB je svakako opcija kao i Vardi protiv Brajtona. 

Potez ludaka Kalum Vilson.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Mislim da u ovom kolu treba probati sa Sakom. Mali igra pristojno u odnosu na ostale a mora i Arsenal nekoga dobiti. Samim tim moraju dati bar gol a on bi mogao tu uraditi nešto. 

-Drugi prijedlog a kojim možete praviti prednost jeste Olivije Žiru. Igra u sjajnoj formi a trebao bi biti starter.

-Treći prijedlog jeste Žota. Ne isključujem mogućnost da Salah krene sa klupe a Žota tada mora biti starter. Pogotovo ako nemate para za Salaha/Manea, pokrijte Liverpul sa Žotom.

NAPOMENE

-Čelsi je na poslednja tri gostovanja poražen kod Evertona. Međutim, previše je izostanaka u odbrani ''Karamela'' i Čelsi je u predobroj formi da bi se taj trend nastavio.

-Vulvsi su prošle sezone oba puta dobili Vilu ali sada nemaju Himeneza. Generalno, ovo je meč gdje trebate tražiti bodove na odbranama ekipa a ne na ofanzivnom dijelu. Nije nemoguće 0-0 da bude.

-Barnli je Arsenalov Arsenal. Ma koliko dobro igrali protiv Arsenala, uvijek su nalazili načina da izgube meč. Jedino su u poslednjem susretu izvukli bod. Samim tim, ima logike probati sa nekim igračem iz ofanzive Arsenala.

-Nije loše ići i sa odbranom Totenhema u ovom kolu jer su često imali CS protiv Palasa.

-Sautempton je oba puta dobio Šefild prošle sezone a u tim mečevima Adams se istakao sa dva gola.

To je to za najavu kola. Srećno svima.