XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Šumar (Ogar) - Polet (Nikinci) 3:1

Foto: facebook

U Ogaru je odigrana prijateljska utakmica između ekipe Šumara koja je član MOL Srem grupa "Istok" i Poleta iz Nikinaca koji je član OFL Ruma. Od samog starta utakmice domaća ekipa nametnula je svoj ritam i pokušala je da preko brzonogog Miličevića što pre načne mrežu Nikinčana.

Do vođstva domaći stižu sa bele tačke, nakon što je jedan igrač domaćih oboren u kaznenom prostoru. Gosti su smatrali da je penal prestrogo dosuđen. Siguran realizator bio je Lalić. Nakon toga domaći su imali još nekoliko izglednih situacija da povećaju rezultat ali bez uspeha.

Do izjednačenja gosti dolaze preko Miletića koji je sjajno odreagovao na pas Neškovića. Nakon tog pogotka gosti preuzimaju inicijativu, napadaju domaće sa svih strana ali bez uspeha. Pred sam kraj prvog poluvremena, domaći koriste smušenost u gostujućoj odbrani i nakon prekida preko Miličevića ponovo dolaze do prednosti.

U drugom poluvremenu gosti su opet krenuli ofanzivnije i stvaraju nekoliko stopostotnih prilika. Najveću šansu imao je Marić koji nije iskoristio kiks golmana domaćih i sa pet metara loptu šalje daleko preko gola. Osim te prilike gosti su imali šanse i preko Neškovića i Miletića ali je rezultat ostao nepromenjen. 

Kazna je usledila u 72. minutu kada je Lalić svojim drugim golom iskoristio neodlučnost golmana gostiju i rutinski realizovao priliku za konačnih 3:1. Nakon tog pogotka na terenu je postojala samo domaća ekipa koja je imala do kraja veliki broj prilika da i ubedljivije slavi. Sve u svemu zaslužena pobeda domaće ekipe.

Stadion: Šumara. Strelci: Lalić u 21. (iz penala) i 72. i Miličević u 41. minutu za Šumar, a Miletić u 34. minutu za Polet.

ŠUMAR: Kozarev, Babić, Đokić, Radan, Maksić, Vračević, Miličević, Vasić, Lalić, Lazić, Kozlina. Igrali su još i Spasojević, Diklić, Radojčić, Stjepanović, Živković, Filipović, Cvijetinović.

POLET: Veljović, Živić, Petrović, Cvijanović, Damjanović, Perić, Marić, Vasić, Nešković, Stevanović, Miletić. Igrali su još i Lukić, Kovačević, Paravil i Jandrić.