XS
SM
MD
LG

Erbez: Čast mi je što sam opet tu

Novi trener Slavije, Zoran Erbez, odradio je sinoć prvi trening sa svojim novim izabranicima.

Poslije više od decenije Zoran Erbez se vratio na mjesto uspjeha, u seniorski tim FK Slavija, a u razgovoru za naš portal ističe da mu je to velika čast.

- Sigurno da je čast što je ponovo kocka pala na mene da ljudi iz Uprave obave razgovor sa mnom i da nakon dužeg vremena budem u prvom timu. Znam šta me čeka i nadam se da ćemo uz dogovore sa ljudima u klubu, tako i sa ljudima u stručnom štabu uspjeti da napravimo što bolje rezultate u narednom periodu, rekao nam je Zoran Erbez.

Njemu će u radu pomagati Bojan Regoje, Vučina Šćepanović, te trener golmana, Dušan Remić. Sve mladi treneri, koji će imati šta da pokažu.

- Ne treba puno trošiti riječi o tim ljudima i bivšim i sadašnjim igračima. To su momci koji se edukuju i koji su u proteklom periodu vodili omladinske selekcije. Pokazuju karakter i ozbiljnost u radu. Meni je drago da smo u takvom sastavu i ne sumnjam da ćemo ono što smo planirali kroz dogovore i da ostvarimo.

Okosnica ekipe je ostala, a biće i pojačanja za narednu sezonu.

- Još je rano govoriti oko ekipe. To će se formirati u hodu. Svakim danom nam se trebaju priključiti nekoliko iskusnijih igrača iz prošle sezone. Uz to smo fokusirali nekoliko pozicija na kojima ćemo pokušati dovesti kvalitetna pojačanja i nakon toga ćemo imati kompletnu sliku.


Krupa : Tekstilac
Rudar Prijedor : Željezničar Sport Team
Podrinje : Jedinstvo
Alfa Modriča : Slavija
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Alfa Modriča 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8