XS
SM
MD
LG

Stari Tamiš jesen bez izgubljenog boda

FK Stari Tamiš

Nekadašnji srpskoligaš i vojvođanski ligaš sada član Druge Južnobanatske lige grupa Jug Stari Tamiš koji je u jesenjem delu sezone ostvario dobre rezultate i osvojio prvo mesto na tabeli. U jesenjem delu sezone fudbaleri Starog Tamiša ostvarili su maksimalan učinak osam pobeda uz gol trazliku 25-1. Predsednik kluba Vladimir Stamenković koji je posle uspešne jesѕeni rekao:

- Napravili smo dobar rezultata i pohvalio bih stručni štab i fudbalere za rezultate koje smo postigli u prvi deo sezone. Tim je odlično vođen od trenera Petkovića i želim da istaknem da imamo odlične uslove i da se posle dužeg vremena vratimo u viši rang. 

Što se tiče novajlija doveli ste prvo pojačanje Aleksandra Stanojevića (OFK Jugoslavija, Jabuka).

- Što se tiče igračkog kadra za sada je došao Stanojević, ali u dogovorusa treneromvidećemo koga ćemo pustiti, a koga dovesti u ovom prelaznom roku. U narednih nekoliko dana razgovoraćemo i na tu temu i očekujem da ćemo biti jači nego jesenac - kaže Stamenković.

Tener Bojan Petković koji poseduje C licencu kao igrač prošao je sve mlađe selekcije Dinamo (Pančevo), a nastupao je za Stari Tamiš, Slaviju (Kovačica), Spartak 1911 (Debeljača), Borac (Starčevo), Sutjeska (Foča), Beograd (Karaburma), Vojvodinu (Crepaja) rekao je:

- Mnogo toga je rečeno ove jeseni i mogu ponosno da kažem da sam zadovoljan postignutim rezultatima ove jeseni. Ostvarili smo sve pobede i primili samo jedan gol što pokazuje da smo zasluženo prvi na tabeli. Što se tiče tima za jesen najvažnije da je Damir Zeković ostao u timu koji je bio pravi vođa tima ove jeseni. Cilj nam je i želimo da sačuvamo prvo mesto i da kroz baraž uspemo da se plasiramo u viši rang. 

Dres Starog Tamiša ove jeseni nosili su: Damir Zeković, Petar Poša, Milan Simonidis, Nikola joković, Marjan Marjanušić, Nikola Parojčić, Robert Gece, Uroš Dangubić, Darko Abramović, Mirko Petrović, Bogoljub Žuržinov, Filip Jovković, Vladimir Biti, Branko Ljuboja, Saša Filipović, Saša Kosarić, Tomislav Milin, Slobodan Abramović, Goran Jakšić, Nikola Labudić,

Strelci za jesenju titulu bili su: Kosarić 7, Milin 6, Zeković 5, S.Abramović 3, Jakšić 2, Labudić jedan gol. 


Mladost : BSK
Jedinstvo : Omladinac
Dolovo : Proleter
Borac : Budućnost
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Stari Tamiš 8 8 0 0 24
2 Proleter 8 5 1 2 16
3 Budućnost 8 4 1 3 13
4 Mladost 8 4 0 4 12
5 Dolovo 8 4 0 4 12
6 BSK 8 3 0 5 9
7 Omladinac 8 3 0 5 9
8 Jedinstvo 8 2 0 6 6
9 Borac 8 2 0 6 6