XS
SM
MD
LG

Streljaštvo: Zorana Arunović u Viza timu za olimpijske igre

Kompanija Viza, ponosni sponzor Olimpijskih igara već 25 godina, sponzorisaće Zoranu Arunović, reprezentativku Srbije u streljaštvu, do Olimpijskih igara u Londonu od 27. jula do 14. avguista.

Zorana Arunović, svetska šampionka u disciplini vazdušni pištolj i vicešampionka MK pištoljem, priključiće se elitnoj grupi sportista koje sponzoriše Viza, a među kojima su i nosioci olimpijskog zlata plivač Majkl Felps i atletičarke Jelena Isinbajeva i Alison Feliks.

Sportisti koje sponzoriše Viza i njihove inspirativne priče biće predstavljene u kampanji Vize povodom Olimpijskih igara – „Gou vorld“ tokom koje će se obratiti korisnicima kartica i istaći prednosti i pogodnosti korišćenja proizvoda Viza širom sveta.

Viza već 25 godina kao sponzor olimpijskih igara pruža značajnu marketinšku podršku i finansijsku pomoć olimpijcima i paraolimpijcima na njihovom putu ka ostvarenju sna da se takmiče na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama.

Ove godine, Viza će sponzorisati više od 50 sportista i reprezentacija iz preko 20 zemalja, uključujući SAD, Kanadu, Brazil, Veliku Britaniju, Kinu, Južnu Afriku i Rusiju.

Vladimir Đorđević, Viza menadžer za Srbiju, rekao je povodom sponzorisanja Zorane Arunović:

- Sportisti su najvažniji akteri Olimpijskih i Paraolimpijskih igara i veoma smo srećni što se Zorana Arunović pridružuje timu olimpijaca koje sponzoriše Viza. Negujući tradiciju podrške sportista od 1986, ostali smo predani pružanju pomoći olimpijskim i paraolimpijskim nadama da ostvare svoje životne ciljeve dok se suočavaju sa najvećim sportskim izazovima.

Viza proces izbora sportista koje sponzoriše zasniva na mnoštvu kriterijuma uključujući njihov dosadašnja sportska dostignuća, posvećenost razvoju sporta i aktivno učestvovanje u zajednici.

Govoreći o priključivanju Viza timu Zorana Arunović je kazala:

- Veoma mi je drago što se priključujem grupi sportista svetske klase kojima je podrška Vize bila veoma značajna u njihovoj karijeri i što ću biti deo tima koji će pomoći kompaniji Viza da predstavi svoju olimpijsku priču. Uložila sma mnogo truda, bilo je i odricanja, da postanem olimpijac, a uz podršku Vize znam da sam korak bliže ostvarenju snova a to je osvajanje olimpijske medalje u Londonu.