XS
SM
MD
LG

Fantazi Menadžer - Pregled trećeg kola

Iza nas je treće kolo Premijer lige a samim tim i treće kolo za sve igrače Fantazija. Samo kolo bilo je dosta čudno na svim poljima pa i na polju Fantazija.

MOJA EKIPA

Pred ovo kolo aktivirao sam Vajld Kard i na kraju mogu reći da nisam pogriješio. U kolu gdje je prosjek 44 boda ja sam imao 52 i napredovao sam za nekih 450 hiljada mjesta. Sada sam blizu ulaska u 1,4 miliona na svijetu. Nije impresivno ali nakon katastrofe u drugom kolu, bar vađenje ide dobro za sada.

Moj tim u trećem kolu

Odbrana ove sezone očito nije nešto gdje se može napredovati. U drugom kolu samo Votford nije dao gol a u ovom Everton, Totenhem i Brajton. Samim tim, nisam ni ja tu imao sreće. Bisaka pogotovo razočarao jer je opet dobio i žuti. Ostaiću ga još jedno kolo pa ću vidjeti šta i kako. Liverpulova odbrana se ne isplati i Robertson je tu još dva kola pa ga vadim. Zinčenko nesrećno ostao bez asistencije ali dobro.

Sredina je bila dobra. Maunt gol, Marsijal asistencija, Sterling gol ali Mane i Sebaljos ništa. Ja sam se kockao i izbacio Salaha na Vajld Kardu a ubacio sam Manea. Sada se nije isplatilo ali ne mislim baš da će svako kolo ovakvo biti. Marsijal i Maunt su zaradili lakše povrede i to je ono što me malo brine.

Što se napada tiče, Puki je nastavio da briljira. Gol, asistencija i bonusi svega je tu bilo. Kejn nije donio ništa ali barem nisam išao sa njim kao kapitenom. Sterling je bar dao gol pa je ispalo okej.

PREDLOŽENI IGRAČI

Megin je donio bodove asistencijom kao i Sujunču od predloženih igrača.

SPORT DC LIGA

U našoj Sport DC ligi došlo je do promjene. Đorđe Blagojević imao je nešto lošije kolo i uzeo je 41 bod. Nikola Brđan je to iskoristio te je sa svojom ekipom ''Shushara'' preuzeo prvo mjesto. On ima 223 poena. Drugo mjesto preuzeo je Vara Pragas iz Malezije. To je samo dokaz da se za naš portal delko čuje. Pragas ima 207 bodova. Dosadašnji lider Blagojević, sada je treći sa 204. poena.

Tablea Sport DC lige nakon tri kola

BITNE NAPOMENE

-Nakon Pogbe i Rašford je promašio penal. Vidjećemo da li će sada Marsijal preuzeti penale u Junajtedu.

-Kentvel je nastavio briljirati. Nakon dvije asistencije u prošlom kolu, sada je postigao i gol. Djeluje kao perfektna opcija za veznjaka ispod pet miliona. Samo trebate požuriti jer će cijena rasti brzo.

-Gifi Sigurdson razočarao treće kolo aredom. Kao da uvijek bolje proigra kasnije. I prošle sezone je loše počeo a sad mu se dešava isto.

-Sebastian Aler postigao je dva gola za Vest Hem. Iako ima jeftinijih poput Barnsa i Pukija, možda je vrijeme za Alera.

Za sada toliko. Najava nove runde biće u petak.