XS
SM
MD
LG

Partizan prodao Pavlovića

Strahinja Pavlović

Nema više dilema, Strahinja Pavlović biće novi član Juventusa. U narednim danima, sa već viđenim imenovanjem Mauricija Sarija za šefa stručnog štaba Torineza, Partizanov vunderkind staviće potpis na petogodišnji ugovor sa šampionom Italije!

Žurnalu je stigla i definitivna potvrda informacije od pre dva dana. Posao je dogovoren još ranije, sredinom maja, ali i ovih dana, u svetlu teme u žiži, bdi u vazduhu nekoliko nedoumica.

Suštinski, nijedna ne bi trebalo da dovede u pitanje već dogovoren posao. Navodno, reč je o finesama, skoro kozmetičke težine, čija priroda nikako nije opredeljujuća u konačnom „da” sve tri strane.

Zato nema nikakve misterije u konačnom zaključku – „sitno” se broji do konačnog ozvaničenja Partizanovog posla leta 2019.

Do tada, iz Italije stiže još nekoliko pikanterija vezanih za transfer Strahinje Pavlovića.

Prva i najinteresantnija, Partizan bi od kompletnog posla trebalo da prihoduje od šest do 8,1 milion evra.

Navodno, Juventus je spremio, u osnovi „paketa”, šest miliona evropskih novčanica, ali u zavisnosti od učinka mladog štopera bonusi bi mogli da garantuju pobedniku Kupa Srbije dodatnih 2,1 milion!

Drugi detalj bitniji je da dalju karijeru Partizanovog supertalenta. Skauti i direktori Juventusa insistiraju da Pavlović, od prvog dana, bude uključen u trenažni proces.

Defanzivac bi tako bio na oku novog kompletnog stručnog štaba i tek potom bi otišao na pozajmicu u jedan od klubova Serije A.

Na kraju, ne i najmanje bitno, tek punoletni Šapčanin, oročiće ugovor na pet godina.

Izvor: Sportski žurnal