XS
SM
MD
LG
12.02.2011 B. Mijalković

Prijateljska utakmica: Indjija - Vidjev (Lodj) 1:0

Na petoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Španiji fudbaleri Inđije su zabeležili drugu pobedu. Posle početnog trijumfa nad San Fernandom (2:0) i poraza od moskovske Lokomotive (0:3), Videotona (1:2) i Kadiza (1:2), izabranici trenera Zorana Jankovića su nadahnutom igrom očitali lekciju Viđevu iz Lođa. U duelu timova koji u svojim šampionatima nakon jesenjeg dela zauzimaju 12. mesta slavili su zeleno-beli. U prelepom ambijentu velelepnog Olimpijskog stadiona u Sevilji bili su posebno inspirativni i u svim elementima igre nadvisili Poljake.

Jedini gol pao je u 10. minutu. Mladi Milan Bubalo je odlično prodro po desnoj strani i uputio prizeman centaršut, a na loptu je natrčao štoper Madera i nespretno savladao svog golmana Kanieckog. Tim Indjije je kontrolisao igru i bio bolji tokom svih 90 minuta, a i oni retki napadi Viđeva su se odbijali o granitnu odbranu u kojoj je carevao Marko Jakšić. U drugom poluvremenu za zeleno-bele je uspešno debitovao i levi bek Bojan Neziri. Sledecu utakmicu Inđija će odigrati u ponedeljak, a rival će biti Legija iz Varšave, trećeplasirani tim Poljske. Susret u Čiklani de la Fronteri počeće u 16 časova. 

Sevilja - Olimpijski stadion. Gledalaca: 50. Sudija: Miguel Sančez (Španija). Strelac: Madera (autogol) u 10. minutu. Žuti kartoni: Tomanović (Inđija), Šernas, Grželčak, Ben Adija (Viđev).

INDJIJA: Vujasinović, Novaković, Jakšić, Tanasijević, Joksimović, Misini, Vukobratović, Kostić, Davidov, Bubalo, Mladenović. Igrali su još: Neziri, Tomanović, Slović, Isidorović, Antonić.
VIDJEV: Kaniecki, Budka, Ukah, Madera, Dudu, Grišok, Panka, Pineiro, Grželak, Riski, Šernas. Igrali su još: Bjeniuk, Grželčak, Brož, Lakićević, Žigajevs, Mrozinski, Ben Radia.