XS
SM
MD
LG
12.02.2011 Ž. Radivojević

Prijateljska utakmica: Donji Srem – Budućnost 2:0

Pećinčani nastavljaju s pobedama u pripremnim utakmicama. U 7. minutu Beronja,  najiskusniji prvotimac Donjeg Srema, na najbolji način je krunisao napad svoje ekipe: dobro je prihvatio odbijenu loptu i smestio je iza ledja Djurića. Gosti iz Valjeva su tokom prvog poluvremena bili u podredjenom položaju: Šušnjar je u nekoliko navrata biio u sjanim prilikama (9. i 28. minut), kao i Antunov, koji u 35. minutu nije uspeo da savlada protivničkog golmana. U nastavku utakmice, gosti su bili nešto ravnopravniji, ali bez prave prilike.  Realizatorske sposobnosti potvrdio je Tošić u 52. minutu, kada šutem sa oko 25 metara smestio loptu u donji levi ugao gola Budućnosti.

Popinci: Igralište Napretka. Gledalaca: 100. Sudija: Milorad Mažić (Novi Sad). Strelci:  Beronja u 7. i  Tošić u 52. minutu.

DONJI SREM: Drinić, Marković, Josimov, Prljević, Lakić-Pešić, Mirković, Čordašić, Antunov, Petrković, Beronja, Šušnjar. Igrali su još: Varga, Ristić, Ristov, Jovanović, Milanović, Sremčević, Bukorac i Radišić.
BUDUĆNOST: Djurić, Djukić, Adamović, Janković, Jeftić, Mitrović, Milisavljević, Lukić, Nešić, Trifković, Ljubičić. Igrali su još: Burmazović, N. Janković, B. Janković, Genčić, Djurić, Vukašinović, Tomić, marković i Kovačević.