XS
SM
MD
LG
01.09.2017 Administrator

Novi dizajn sajta srbijasport.net

Poštovani posetioci, pred vama je potpuno novi i redizajnirani sajt srbijasport.net. Kao što možete i sami primetiti, urađen je kompletan redizajn sajta. Potrudili smo se da sajt učinimo što jednostavnijim za upotrebu, prateći nove trendove omogući smo Vam da naš sajt sad možete pratiti i na različitim moblilnim uređajima zadržavajući sve funkcionalnosti i mogućnosti.

Sa novim dizajnom sajta, smo Vam omogućili lakši pristup i registraciju na sajt integrisanjem logovanja sa raznih društvenih mreža (Facebook, Twitter, Google+...), kao i povezivanje vaših postjećih naloga sa vašim nalozima na tim mrežama.

Nadamo se da će Vas ovo još više zainteresovati  i da ćete nam i dalje ukazati poverenje, a mi će mo se truditi da to poverenje održimo i da nastavimo da i dalje unapredjujemo Vaš i naš sajt. 

Sa novim dizajnom i novim funkcionlanostima moguće je da nešto možda neće raditi kao što je očekivano i da postoje greške na sajtu, stoga Vas molimo ako ste u mogućnosti da nas obavestite o takvim problemima putem stranice za prijavu greške. Sve sugestije su dobro došle.

Vaš srbijasport.net