XS
SM
MD
LG

Održan humanitarni UNICEF-ov basket turnir: Veliki ljudi za male košarkaše

Na terenima KK Partizan na Malom Kalemegdanu, u subotu 4. Septembra, održan je promotivni FER PLAY basket turnir na kojem su učestvovale poznate ličnosti u organizaciji UNICEF-a i Ekonom:east Media Group.

U zagrejanom ritmu naše košarkaške reprezentacije u Turskoj, poznate ličnosti: Ivan Jevtović, Nenad Nenadović, Boda Ninković, Igor Starović, Predrag Sarić, Peter Chaffey, Milan Bošković, Miloš Maksimović, Nikola Sarić Sajko, Bane Trifunović, Slavoljub Stanković prikazali su svoje košarkaško umeće, u duhu fer pleja i zdravih stilova žovota.

Svi učesnici su osvojili medalje, a pehari su pripali Nenadu Nanadoviću za najviše pogođenih trojki, Andrei Arnaldu za slobodna bacanja, i timu: Ilija Kovačić, Milan Bošković i Slavoljub Stanković za „2 ball“ takmičenje.

Sportske aktivnosti i Fer plej turniri su uključeni u program “Škola bez nasilja”, koji UNICEF, u saradnji sa Ministarstvom prosvete i ostalim partnerima, sprovodi u 187 osnovnih i 9 srednjih škola  u Srbiji.  Korporativni partneri ove akcije bili su Telekom Srbija, Turkish Airlines i Coca Colla Hellenic. Sledeće subote takmičenje u košarci se nastavlja na terenima Ade Cignalije, gde će se učestvovati predstavnici korporatinog sektora.