XS
SM
MD
LG

Župski biser isključen iz takmičenja FS Rasinskog okruga

Komesar za takmičenje Druge lige Rasinskog okruga Momčilo Milosavljević doneo je odluku o isključenju FK "Župski biser" iz takmičenja ove lige zbog neprofesionalnog odnosa ove ekipe prema savezu i takmičenju. Naime, fudbaleri iz Laćisleda nisu putovali na dve utakmice ali je savez po rečima komesara Milosavljevića hteo da pomogne pa je jednu neodigranu utakmicu odlučio da se ponovo igra al i uzalud gosti se nisu pojavili pa po rečima Milosavljevića drugog resenja nije bilo. Tako će druga liga Rasinskog okruga od proleća brojati 15 klubova a usvakom kolu jedna ekipa biće slobodna u obrazloženju odluke se kaže:

Na osnovu čl. 52, 53 POFT FSS, čl. 69 st. 2, čl. 105 stav 9, čl. 106 DPFSS, Komesar za takmičenje je kaoprvostepeni organ dana 26. 11. 2015. godine doneo je:


ODLUKU

Isključuje se FK „ ŽUPSKI BISER“ iz Laćisleda iz daljeg takmičenjadruge okružne lige FSRO na osnovu čl. 52 i čl. 53 POFT FSS a sve njegovedo tada odigrane utakmice smatraće se kao da nisu igrane na osnovučl. 52 stav 1 POFT FSS. OBRAZLOŽENJERešavajući po službenoj dužnosti, Komesar za takmičenje imao je na uvidzapisnike sa utakmica koje FK''ŽUPSKI BISER'' iz Laćisleda nijeodigrao u zakazanom terminu, delegatske i sudijske izveštaje, dopunskeizjave službenih lica i ustanovio: FK''ŽUPSKI BISER'' iz Laćisleda nije odigrao dve utakmice u tokutakmičarske 2015/16 godine i to u 3. kolu zakazanu za 30. avgust2015. godine FK“Sloga“ – FK“Župski Biser“ i u 14. kolu zakazanu za14. novembar kao i ponovo zakazanu za 25. novembar 2015. godine FK“Kamenorezac“-FK“Župski Biser“ a da pri tome nije opravdaoneodigravanje i nedolazak na pomenute utakmice te je Komesar zatakmičenje doneo odluku kao u dispozitivu.

Foto : Tehnički sekretar FS Rasinskog okruga Srbimir Anđelković:"Neozbiljnost skupo plaćena