XS
SM
MD
LG

PFK Sombor : Veliki ispit za fudbalere Terekveša u polufinalu Područnog Kupa

Takmičenje za Kup na Područnom fudbalskom Savezu Sombor stiglo je do polufinalnih borbi, i one će se odigrati sutra u 14,30 sati u Svilojevu i Čonoplji. Lepo vreme i dobri uslovi za igru , iako je radni dan, okupiće brojne ljubitelje fudbala u ovim mestima,a njima će se , dobrom igrom i golovima odužiti akteri dve polufinalne utakmice. Za prolaz u Područno funale, u Svilojevu, vrlo dobri Terekveš dočekuje vodeću ekipu u trećeligaškoj diviiziji, OFK Odžake iz istoimenog mesta, a drugi par je Sloga –ŽAK , koji igraju u Čonoplji , i taj meč pleni navijače oba tima.

Takmičarska komisija je odredila službena lica koja će pratiti regularnost na ovim utakmicama,a meč u Svilojevu vodiće sudijaka trojka koju predvodi Bojan LALUJA iz Crveneke, a pomagaće mu Marko Keković iz istog mesta i Nemanja Kuzmanović iz Kule. Delegat na ovoj utakmici biće Novaković Zoran.Još jedan crvenčanin će predvoditi sudijsku trojku u drugom polufinalnom meću , koji se igra u Čonoplji,a to je Nebojša ZELJKOVIĆ, kome će pomagati dva somborca, Zoran Vračar i Dušan Lukić. Delegat na ovoj utakmici biće Slavko Zobenica iz Sombora.

Žrebanje domaćina za finalni meč, u kome će se sastati pobednici polufinala, je u četvrtak u 11,00 sati u prostorijama Područnog fudbalskog Saveza, Venac Petra Bojovića 11 u Somboru.

Hoće li biti prilike za radovanje i u Kup utakmici sa somborskim železničarima za fudbalere Sloge