XS
SM
MD
LG

Sombor: Nevreme i kiša pokvarili finalno veče VIII Vip Beach Wolley Lige

Finalnu veče predposlednjeg, osmog turnira iz masters serije VIP BEACH WOLLEY LIGE 2015, pokvarilo je nevreme, koje je u nedelju uveče zahvatilo Sombor i okolinu.Odigrano je samo finale u ženskoj konkurenciji, u kojem su Milena Matić i Marija Milošević trijumfovale nad vodećim parom , Ninom Škarić i Aleksandrom Aleksić 2:0 (21:18 i 21 :6) i tako osvojile 80 bodova. Poražene iz ovoga finala su osvojile 72 poena,a do kraja masters serije igra se još jedan (završni, deveti) turnir u Beogradu za dve nedelje.

                Učesnici "KIDS LIGE" sa proslavljenim asom srpske odbojke, Vanjom Grbić

U muškoj konkurenciji nije igran finalni meč zbog provale oblaka i jake kiše pa su bodove podelili finalisti, vodeći Basta/Kolarić i deseti Antonić/Simeunović. Treće mesto pripalo je paru Galešev/Jovanović.

U nedelju pre podne održana je „KIDS LIGA“ za polaznice škole odbojke na pesku, koju je kao promoter vodio proslavljeni as srpske odbojke i bivši državni reprezentativac , Vanja Grbić. 32 devojčice i nekoliko dečaka dobilo je diplome posle završnih borbi, u kojima su pobedili svi koji su učestvovali, a druženje uz odbojkašku loptu na pesku , u tri dana letnjeg raspusta, biće za mnoge doživljaj kojega će dugo pamtiti sa ove lepe sportske manifestacije.                                       

 

                              Atraktivno, borbeno i zanimljivo u konkurenciji muškaraca

 

 

Detalj sa tamičenja dama

 Za još fotografija klikni ovde