XS
SM
MD
LG
02.02.2010 E. Janković

Prijateljska utakmica: UFS Požarevac - UFS Ruma 5:1

U sklopu svojih redovnih aktivnosti koje su predviđene po planu i programu organizovana je prijateljska utakmica Udruženje fudbalskih sudija Požarevca i Rume. Utakmica je obilovala lepim potezima i šansama obadve ekipe, iako je gostujuća ekipa iz Rume povela, domaćin se bolje snašao u drugom poluvremenu iskoristio svoje šanse i zasluženo pobedio. U domaćoj ekipi najraspoleženiji za igru bio je sudija GFL-Požarevac Nenad Simić inače aktivni igrač zonaša FK "Šapine".

Druženje je nastavljeno trećim poluvremenom gde su se bolje upoznali članovi oba Udruženja. Skup je bio pod pokroviteljstvom GFS-Požarevac i Veća Grada Požarevca pa su dobrodošlicu gostima iz Rume poželeli Predsednik GFS-Požarevac Toplica Ilić i član Veća Grada Požarevca zadužen za sport i omladinu Aca Đokić. Predsedniku UFS-Požarevac Nebojši Mladenoviću za divno gostoprimstvo od Predsednika UFS-Ruma Stojše Jovanovića dobio je na poklon umetničku sliku za UFS-Požarevac, dok su dame Svetlana Bilić i Maja Nedić iz Rume i Maja Milošević iz Požarevca dobile prikladan poklon i cveće. Na kraju druženja Predsednik UFS-Ruma Stojša Jovanović pozvao je kolege iz Požarevca da dođu u Rumu i napravljen je dogovor da ubuduće svake godine budu tradicionalna druženja ova dva udruženja.             
    
Požarevac - Balon: "Bambi park". Gledalaca: 50. Sudije: Ilija Simić i Željko Dakić (Požarevac). Strelci: Nenad Simić u 13 i 37, Darko Šviković  u 25, Marko Mladenović u 32 i Ranče Jovanović u 40 za UFS-Požarevac, Jovica Đorđević u 7. za UFS-Ruma.

UFS-POŽAREVAC: Zimonjić, Ljubisavljević, Šviković, Grujić, Jovanović G., Ognjanović, Jovanović R., Nikolić D., Urošev, Nikolić B., Mladenović M. i Simić N.
UFS-RUMA: Knežević, Đorđević, Pantović, Ljubinković, Poznan, Dakić, Čokanica, Mitrović M., Mitrović P. i Lekić.