XS
SM
MD
LG

Borovčanin boksuje na "GRAND BOXING NIGHT-VIP EVENT"

Nenad Borovčanin postigao je dogovor sa vlasnikom MK Grupe  oko održavanja spektakularnog bokserskog dogadjaja u njegovom hotelu Grand na Kopaoniku za 10 mart pod  nazivom „GRAND BOXING NIGHT-VIP EVENT“. Biće to jedan od najvećih sportskih dogadjaja na našim prostorima, jer organizatori najavljuju veliki broj iznenadjenja za sve koji budu prisustvovali ovom spektaklu. Slični dogadjaji svojstveni su svetskim elitnim destinacijama,a veliki broj najeminetnijih zvanica iz čitavog regiona,pa i šire uvrstiće ovaj dogadjaj u kalendar evropskih VIP DOGADJAJA u 2010-oj godini. U uslovima koji su rame uz rame čuvenim Sent Moricu u Švajćarskoj ili Šamoniju u Francuskoj, Borovčanin će se pripremati kako bi boksovao u skladu sa nazivom manifestacije.

- Veliko mi je zadovoljstvo što me je prijatelj Mikan Velinović upoznao sa gospodom Miodragom Kostićem vlasnikom MK Grupe i njegovim potpredsednikom Jaroslavom Stupavskim sa kojima sam sa velikom lakoćom postigao dogovor da organizuju „GRAND BOXING NIGHT-VIP EVENT“.Veliki broj visokih zvanica čije se prisustvo očekuje na meču,posebno me motivišu da potvrdim da moja opcija nije poraz . Pripremaću se u vrhunskim uslovima hotela Grand na Kopaoniku i potruditi se da potvrdim da 23-a pozicija na svetskoj rang listi nije slučajnost. Imam jasan cilj za ovu godinu,a to je borba za titulu šampiona evrope i ulazak u TOP 15 na svetu – zaključuje Nenad Borovčanin.

Borovčanin je nedavno u prepunoj hali na Zlatiboru zabeležio 23-u pobedu bez poraza i tako napravio još jedan značajan korak ka ostvarenju svog cilja. Sve je veći broj poznatih ličnosti koji ga podržavaju i dolaze na njegove mečeve, medju kojima su Mikan Velinović, Emir Kusturica, Miorad Dodik, Nele Karajlić, Nenad Peruničić, Igor Butulija, Ivan Todorov, Ceca Raznatović, Zdravka Čolića...