XS
SM
MD
LG
02.10.2009 Marko Korićanac

JLS u američkom fudbalu 2. kolo

U veoma napornom ciklusu od dve utakmice u sedam dana mix tim Kraljevo Royal Crowns&Čačak Angel Warriors su doživeli dva poraza, prvi od Kragujevac Wild Boars rezultatom 0-7,gde su domaćini uspeli da poentiraju tek u zadnjoj četvrtini. Nakon toga usledio je poraz od favorizovanih Beogradskih Blue Dragons-a na gradskom stadionu u Kraljevu rezultatom 12-0,takođe poeni su postignuti u poslednjoj četvrtini.
Ovog vikenda očekuje nas meč u Kragujevcu između domaćih Wild Boarsa i Beograd Plavih Zmajeva gde će Beograđani dobiti priliku da nastave dominaciju, a Kragujevčani sa skorom jedna pobeda, jedan poraz vrebaju šansu da zakomplikuju situaciju na tabeli grupe Jug Juniorske lige Srbije u američkom fudbalu, gde su prvi Beograd Blue Dragons a prate ih Kragujevac Wild Boars i mix tim Kraljevo Royal Crowns&Čačak Angel Warriors. Meč se igra u subotu 03.10. sa početkom u 16h na stadionu Sušica.

Što se grupe Sever tiče Klek Knights-i su zadržali prvo mesto na tabeli pobedom nad Novim Kneževcem 57-0, dok je ekipa Pančevo Panthers-a na svom terenu porazila Vrbas Hunters-e rezultatom 22-14 i samim tim pred 3. kolo imaju isti skor pobeda i poraza kao i Vrbas, dok je  Klek  neporažen a Grofovi iz Novog Kneževca su izgubili šanse za polufinale. Očekuje nas rasplet u 3.kolu grupe Sever posle koga ćemo dobiti imena dvoje polufinalista iz ove grupe.