XS
SM
MD
LG

Maradik stiže do prve pozicije na tabeli

Maradik je dočekao ekipu iz Surduka, a prethodni meč ove dve ekipe se završio nerešenim rezultatom. Hladno vreme je sprečilo da bude više gledalaca, ali svejedno Maradičani su imali podršku koju su iskoristili na ovom meču. Miran meč na početku utakmice, a Borac je prvi napao iz kornera u 4. minutu koji je loše izveden, pa je odbrana Maradika bez problema sprečila opasnost za njihovog golmana Miličića. Maradičani su brzo uzvratili sa desne strane gde je dobro prošao Višnjić, a njegov centaršut na prvu nije uspeo da iskoristi talentovani Ljubinković. Tek u 20. minutu se desila prilika za gol, a pokušao je Curković sa oko 18 m. ali njegov šut završava preko gola. Surduk je uzvratio u 24 min. i iz jedne teške pozicije uspeli su da zaprete Maradičanima, pa su domaćini imali malo sreće, jer je lopta posle šuta igrača Borca pogodila tamo gde se spajaju prečka i stativa. Nekoliko prekida za Slogu i pokušaja iz kornera, ali nikako nisu uspevali da naprave dobru priliku za gol, a ni Surduk nije imao ideje u napadu. Oštar start Bogunovića u 41. min, i zasluženi žuti karton, a slobodan udarac je loše izveden, pa je propala prilika za Surduk.

Drugo poluvreme je odlično počelo za domaćine. Prvi ozbiljniji napad Sloga je iskoristila, i to preko igrača koji je prodirao i u poluvremenu. Višnjić je odlično centrirao, a ovog puta je Ljubinković uspeo da zahvati glavom i prosledi u mrežu protivnika, 1:0 za Slogu. Već u narednom napadu prava katastrofa za goste, još jednom ih je nadmudrio po toj desnoj strani Višnjić. Ovog puta je rešio da sam završi napad, i vrlo uspešno je to uradio, pa je rezultat promenio na 2: 0 za Slogu. Počela je nervoza za goste , s obzirom da su u prvi 15. min. drugog poluvremena primili dva naivna gola, i tako sebi zapečatili sudbinu na ovom meču. Radošević je dobro vukao loptu na sredini terena, a uspešno je asistirao Ljubinkoviću za novi gol domaćina u 69. min. Bilo je tu još neki solidni napada, ali manje vredno pažnje, sve do tog zadnjeg minuta, kad je Ljubinković još jednom dobio odličnu loptu od strane Radoševića. Realizacija je bila perfektna, i tako je postigao het trik na meču. Na kraju je utisak da je ovo po rezultatu bila unedljiva pobeda domaćina, ali su ekipe bile gotovo ravnopravne. Pribranost nekih igrača u odlučujućim momentima je rešilo ovu utakmicu.

Maradičani su ovom pobedom skočili na prvu poziciju. Sve čestitke sa za trenera Filipovića i stručni štab koji su uspeli da osvoje nova 3 boda, i ako nisu imali možda tri najvažnija igrača na ovom meču, a to su: Djokić, Belanović i Filipović. Čestitke i za goste iz Surduka, na fer i korektnoj igri.

Opštinska liga Indjija - Stara Pazova 8. kolo Sloga (Maradik) - Borac (Surduk) 4:0 (0:0)


Sloga 4 : 0 Borac (S)
Krušedol 1 : 2 Polet
Borac (J) 3 : 0 Dunav
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sloga 7 5 1 1 16
2 Krušedol 7 5 0 2 15
3 Polet 7 3 2 2 11
4 Borac (S) 7 3 2 2 11
5 Fruškogorac 6 3 0 3 9
6 Borac (J) 7 1 1 5 4
7 Dunav 7 1 0 6 3