XS
SM
MD
LG

Sepuja u Bukureštu

Ne sleže se prašina oko reprezentativca Ugande u poslednje vreme, a podiže je nekoliko klubova koji će pokušati da dođu do najproduktivnijeg igrača srpskog prevenstva ovog proleća. Najbolji strelac Čukaričkog iskoristio je šansu dobijenu na Banovom Brdu i na najbolji način dokazao zašto ga krasi renome najboljeg strelca reprezentacije Ugande. Kao prilog tome ide interesovanje Temišvara koje je bilo aktuelno neko vreme, ali već sada su se u igru uključili i drugi klubovi. U pitanju je klub iz prestonice Rumunije jer je Sepuja upravo stigao iz Bukurešta.
- Mogu samo da kažem da mi se Bukurešt kao grad mnogo svideo i da bi bilo lepo provesti neko vreme u njemu. Što se kluba tiče saznaćete kada za to dođe vreme – održava tajnovitost tamnoputi igrač.

Odgovor zato pokušavamo da nađemo na drugoj adresi. Sepujin menadžer, Darko Marić, možda može i sme da kaže nešto više o eventualnom transferu ovog rasnog strelca.
- Na žalost ni ja vam ne mogu reći nešto više, jer ne bi bilo pošteno prema drugoj strani. Ono što mogu da kažem je da su u igru ušli timovi iz Bukurešta i da smo bili na  pregovorima, kao i to da ponuda postoji. U narednih nekoliko dana saznaćete mnogo više – kaže Marić.