XS
SM
MD
LG

Treća beogradska liga grupa "A": Brodarac - Sveti Stefan 3:1

Već na samom startu utakmice videlo se da ekipa Svetog Stefana ne može da dođe čak ni do boda, jer "nekome" to ne odgovara, a za to se pobrinuo glavni sudija Babić, koji je prvi prekršaj na utakmici sankcionisao žutim kartonom u 30 sekundi utakmice, naravno igraču Svetog Stefana Mirkovu, i videlo se da će ga i isključiti što se kasnije u 51. minutu i dogodilo.
Zanimljiva stvar da tri derbija sude sudije iz Prve beogradske lige, da su na te tri utakmice isključili po jednog igrača Svetog Stefana i da su dosudile i po penal za rivale (7. kolo protiv Dunava penal, golman Bajski odbranio, i isključenje Đurđević Nebojša; 11. kolo Omladinac penal, Bajski odbranio i isključenje Đurđević Predrag, drugi žuti pošto je prvo sudija dozvolio igraču da se vrati u teren a onda mu daje karton), samo što u ovom slučaju nije dosuđen penal ali je priznao i dva pogotka iz očiglednih ofsajd pozicija.
Pod takvim pritiskom ekipa Svetog Stefana nije ni mogla da prikaže svo svoje umeće pa je poraz bio neminovan. U prvom poluvremenu ekipa Svetog Stefana je imala dve stopostotne šanse koje nije iskoristila, a pitanje bi bilo da li bi sudija i priznao neki gol. Golovi su pali u drugom poluvremenu, i kada je domaćin poveo sa 3:0, sudija je počeo da dosuđuje i neke nepostojeće prekršaje u korist ekipe Svetog Stefana.
Delegat ove utakmice Lazić Uroš je u svojoj izjavi napisao: "sudija i pomoćnici su dobro (očekivano) odradili svoj posao". Zar treba posle delegatske izjave još nešto reći?! Svaki poraz boli, a još više boli nepravda.

Igralište: FK Brodarac - Novi Beograd. Gledalaca: oko 150. Sudija: Babić Milan (Beograd). Strelci: 1:0 Obradović u 47. minutu, 2:0 Obradović u 53.minutu, 3:0 Obradović u 80. minutu i 3:1 Krunić Milan u 90.minutu.

Brodarac: Jovanović, Bezbradica, Dabić, Zdravković, Obradović (Salaški), Miletić, Todorović, Tankosić, Kokeza (Uzelac), Ćosović (Mehandžinski), Kurtović.
Sveti Stefan: Bajski, Aksić (Mosić), Pavličević (Đurđević P.), Ćebić, Blagojević, Matić, Krunić, Milosavljević (Vojinović), Marjanović, Varagić, Mirkov.