XS
SM
MD
LG

Sombor: Prigrevčanima trinaesti trofej Mišinog memorijala

Trinaesti memorijalni fudbalski turnir "Miloš-Miša Mijatović" održan na igralištu Žak-a u Somboru, ove je godine  protekao u igranju dve utakmice različitih kategorija učesnika. U prvoj utakmici dana sastale su se veteranske ekipe domaćeg ŽAK-a i nekadašnjeg PK Sombora , a na terenu kraj pruge prodefilovalo je oko četrdesetak veterana ova dva kluba i prikazalo solidan fudbal. Poebeda, u utakmici koja je trajala dva puta po 30 minuta,  pripala je zasluženo fudbalerima PK Sombora, a strelci su bili Simović Majoroš i Grković. 

U glavnoj utakmici memorijala , novi član trećeligaške divizije, ekipa PIK Prigrevice , deklasirala je sastav domaćeg ŽAK-a sa visokih 7:0. Bila je to utakmica davida i golijata,a razlika u klasi je više nego očigledna, što pokazuje i rezultat na kraju. Stiče se utisak da su gosti do pobede došli sa pola gasa, a domaćini mogu biti sretni što se ova utakmica nije završila dvocifrenim rezultatom u korist njihovih gostiju.Tako je trinaesti trofej ovoga memorijala pripao prigrevčanima, a igrač iz njihovih redova, Saša Tomanović, proglašen je najboljim igračem današnje glavne utakmice, mada je titulu mogao poneti i trostruki strelac na utakmici, Nikola Makar.

XIII MEMORIJALNI TURNIR  "MILOŠ-MIŠA MIJATOVIĆ"

 

ŽAK-PIK PRIGREVICA   0:7 (0:4)

Sombor,27. juli 2014. godine. Igralište kraj pruge u Somboru. Gledalaca 100. Sudija Ćalić(Sombor) Strelci : Makar 3, Vuković sa penala,Furtula,Stojšić, i Divjak sa penala po jedan. 

ŽAK : Carić, Milošević,Vukas,Đukanović,Janjić,Kovačević,Mijatović,Mazinjanin,Radusin, Vidaković i Smilanovski. Igrali su još Salkanović,Pustajić, Janković i Gromilović.

PIK Prigrevica; Šarić,Perović,Major,Čupić,Ćuća,Tomanović,Petković,Mitrović,Vuković, Makar i Furtula. Igrali su još: Studen, Bogunović, Stojšić, Divjak, Mandić, Todorović, Mandarić i Savić. 

Treći gol Nikole Makara na utakmici

 

Presednik FK ŽAK, Vladimir Karanović predao je pehar kapitenu Ćući na kraju memorijala

Najbolji igrač memorijala, Saša Tomanović prima pehar iz ruku presednika Žaka


Sledeća vest
Derbi kraj Tise