XS
SM
MD
LG

Rvači i bokseri čistili stadion u Parku Pećina umesto neobaveštenih fudbalera

U gradu neverovatnih apsurda dogodilo se da u subotnjoj akciji uređenja posle katastrofalne poplave stadiona u Parku Pećina umesto fudbalera Budućnosti, klub je faktički vlasnik stadiona, rvači i bokseri  dođu da čiste đubre i sve što je vodena stihija nanela 14. i 15.maja.

Nefudbalski ljudi  iz prva dva kluba grda Budućnosti i Krušika posle najveće poplave u poslednjih par stitina godina ekspresno su postigli  dva nova auto gola.

U akciji  sanacije stadiona  u Parku Pećina, masovno su se odazvali  valjevski rvači i bokseri umesto nepozvanih fudbalera dva, i svih ostalih klubova u Valjevu. Da apsurd bude kompletan istog popodneva, u subotu 24.maja odigrali su prijateljski meč. Da je kojim slučajem ovaj susret trećeligaša i zonaša imao hunanitarnu notu, sami akteri iako su zaradili a nisu mesecima plate, plus daleko brojniji  auditoriujum na tribinama od slučajnih prolaznika okupio bi dovoljno humanih ljudi da se značajnim novčanim poklonom obrdauju najugroženiji u Srbiji. Ovako dva stručna štaba su organizovala meč, što inače rukovodstva dva kluba ne dotiče i za divno čudo.

Viđen je za Valjevo nesvakidišnji dobar fudbal. Uz sijaset šansi na obe strane, i čak četiri gola, Krušik je pobedio 3:1,a a Valjevu je poslat znak da se valja boriti za fudbal u Valjevu, jer  pored silnih pokušaja likvidacije i gašenja, nadobudnih, nesposobnih i neodgvornih neljudi, najvažnija sporedna stvar na  svetu i dalje živi u gradu na Kolubari.

Slučajnost je da ove godine obeležavamo vek početka Prvog svetskog rata i velikog stradanja srpskog naroda. U čast predaka i nade u bolje sutra od današnjeg, valja podstaći probuđenu energiju mladosti i omogućiti joj da kroz najavljene radne akcije stekne samopuzdanje, i po ugledu na svoje pretke započne da gradi sve uništeno i porušeno, i na taj način  sama počne da stvora uslove za bolju budućnost.

Rvači valjevske Mladosti predvodili su kolege iz borilačkih sportova u akciji čišćenja stadiona u Parku Pećina

Rvači i bokseri najavili Valjevsko akcijaško leto 2014.