XS
SM
MD
LG

Bambi ispratio Hondu i uzeo mu "sedmicu"

U poslednjih mesec dana Zoran Bambi Tošić je tri puta posetio rodni Zrenjanin. Praktično je svaku pauzu, od 2 – 3 dana, u pripremama CSKA za nastavak ruske Super lige iskoristio za dolazak kući. I danas smo ga sreli u Sportskom centru "Bambi" kako pije čaj sa bratom Darkom i Jovanom Blažićem, trenerom u Fudbalskoj akademiji Bambi.

Zoran i Darko Tošić ispred SC “Bambi”

- Najlepše se osećam u mom Zrenjaninu. Pripreme CSKA dugo traju i bile su naporne, kako fizički, tako i psihički. Ovde, na Zelenom polju,  najbrže napunim baterije – kaže Bambi za Ilovezrenjanin.

CSKA nastavlja pripreme u Španiji. Tošić direktno iz Srbije leti za Marbelju.

- Već sutra ću biti u Marbelji, gde ćemo odraditi finiš priprema. Tamo ćemo provesti nedelju dana i odigrati dve poslednje kontrolne utakmice protiv norveških superligaša.  Potom se vraćamo u Rusiju, gde 2. marta igramo 1/8 finala Kupa Rusije protiv drugoligaša Sokola.

Bambi i Darko Bambi ispratio Hondu i uzeo mu sedmicu

Iz Kupa Rusije je ispalo nekoliko klubova koji su važili za favorite?

- Ispali su Zenit, Lokomotiva i Dinamo. Od favorita, pored nas, tu je još samo Spartak. Mnogo bi nam značilo osvajanje Kupa.

Prošle godine ste osvojili triplu krunu. Situacija u prvenstvu je sada prilično komplikovana?

- Za Zenitom zaostajemo 6 bodova, a Dinamo ima bod više od nas. Upravo prve dve utakmice u nastavku šampionata igramo protiv ovih klubova – 9. marta protiv Dinama, a 12. marta protiv Zenita. To će biti presudno. Ako ostvarimo dobar rezultat, ostajemo u trci za titulu.

Prvih 6 ekipa se rasporedilo na tabeli u rasponu od samo 6 bodova?

- Rusi mnogo ulažu u fudbal. Zenit, Dinamo, Spartak i Lokomotiva su finansijski ispred nas. Zenit se najviše pojačao. Doveo je dva igrača iz Rubina, Rondona i Razjanceva. Biće teško, ali CSKA uvek ima najviše ambicije.

Promenio si broj na dresu. Zbog čega?

- U zimskom prelaznom roku CSKA je napustio Honda i umesto njega ću nosti broj 7. Ja sam ga u šali stalno nagovarao da ode, kako bi “oslobodio” moju “sedmicu”. Do sada sam nosio 21 i taj broj mi je doneo dosta sreće u karijeri, ali sedmicu najviše volim. Nisam sujeveran…ali taj broj mi mnogo znači – rekao je Bambi na kraju razgovora.