XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


4
Big Bul
12
5
Kikinda
11
6
Radnički (Š)
11
7
Radnički (S)
10
 
8
Metalac AV
9
9
Senta
9
Dinamo 1945
Podunavac
Borac (Å )
GFK Sloven
Naftagas
Obilić
Vojvodina
Bačka
Jedinstvo
Petrovaradin
IzveŔtaj utakmice
Kikinda lako sa Metalcem
27.09.2008 fkkikinda.com

Fudbaleri Kikinde savladali su Metalac iz Futoga rezultatom 2:0. Svi prisutni na stadionu, a bilo ih je oko 300, mogli su da gledaju odličnu partiju Kikinde, pogotovo u drogom poluvremenu, kada su i dali oba gola. Kikinda je počela da napada od početka meča i već tada je stvarala Å”anse, koje ipak nisu bile ozbiljnije. Prvu pravu Å”ansu imaju gosti. Posle centarÅ”uta nespretna intervencija Popvića, koji ispuÅ”ta loptu, ali igrač gostujuće ekipe Å”utira sa 5 metara preko gola.
Od tada Kikinđani prenose težiÅ”te igre na protivničku polovinu, kada su i počeli stvarali ozbiljne Å”anse. U 29. minutu odličan centarÅ”ut Å urbatovića nije iskoristio Ćulibrk, koji loptu glavom Å”alje pored gola. Do kraja poluvremena neÅ”to smirenija igra, ali je u tim momentima loptu i dalje držala naÅ”a ekipa. U 45. minutu odličan driblig Malinovića koji izbacuje iz ravnoteže protivničkog igrača, on ga obara u Å”estaestercu, ali tada sudija ne svira čist jedanaesterac.
U drugom poluvremenu trener Kikinde je odmah ubacio Vukobrata i Kneževića. To se i isplatilo, jer je Kikinda počela da igra mnogo bolje. Već u 48. minutu odličan dribling Vukobrata, koji nakon toga sa 12 metara Å”utira pored gola. I dalje je Kikinda dominirala. Igrala je izuzetno dobro i lepo za oči. Gledaoci su uživali, a novi uzdasi su se čuli u 57. minutu, kada Trifunac Å”utira pored gola. Kikinda tu nije stala. Napadala je i dalje i stvarala Å”anse. Prvu koriste u 63. minutu. Odlična lopta Rosića za Malinovića koji uz pomoć gostujućeg igrača, kojeg je lopta okrznula, Å”utira lob loptu preko golmana SubaÅ”ića i lep pogodak Malinovića. Već u sledećem napadu, tačnije 65. minutu, ponovo odlična lopta Rosića za Vukobrata, koji postiže pogodak sa kojim je Kikinda povela sa 2:0.
Kikinda je fantastično i nastavila. Već u 73. minutu proektil Å urbatovića sa 18 metara, brani golman gostujuće ekipe. Samo dva minuta kasnije prva Å”ansa za goste u drugom poluvremenu. Posle Å”uta neoprezna intervencija Popovića, koji isuÅ”ta loptu, ali gosti Å”utiraju pored gola. Tada gosti ne staju. Minut kasnije gosti stvaraju napad, pokuÅ”avaju da ugroze Popovića, koji je ovoga puta bio sigurniji. Nakon ovih napada, gosti ponovo staju i stvaraju prostor Kikindi za nove napade. U 81. minutu Å”ut Rosića za novu ozbiljnu Å”ansu, ali lopta prolazi pored gola. U 83. minutu Vukobrat odlično drubla na ivici Å”esnaesterca. Å utira, ali lopta prolazi tik pored leve stative. NaÅ”i momci igraju sjajno. U 87. minutu novi odličan kontranapad Vukobrata, koji u Å”esnaestercu Å”alje loÅ”u povratnu loptu i time ne iskoriŔćuje odličnu kontru. Ova Å”ansa je bila i poslednja na utakmici u kojoj je Kikinda zabeležila možda i najbolju igru do sada.
Ā 
Delegat: Živan Domazetotski (Pančevo)
Sudija: Marko Adamović (Ada)
Pomoćnici: Dejan Vučić, Tomislav Latki (Subotica)

Kikinda: Vanja Popović, NebojÅ”a Đukić, Predrag BoÅ”njak, Slavko Ćulibrk, Dino Dedić, Milan Misić (Danilo Vukobrat 46Ā“), Miljan Å urbatović (Darko Ćazić 77Ā“), Filip Savić (Ivan Knežević 46Ā“), Branislav Rosić, SaÅ”a Trifunac, Mirko Malinović.
Metalac: MiloÅ” SubaÅ”ić, Marko Čalija, NebojÅ”a Kovačević (Nikola Romić 65Ā“), Zoran Galić, Bojan SapanjoÅ”, Goran Kovačević (Bojan Margić 57Ā“), Goran Ivković (Marko Zmijanac 68Ā“), Miroslav BjeloÅ”, Slobodan Vukovljak, Damir Vukanac, David Kukolj.
Žuti kartoni: Å urbatović (Kikinda), N. Kovačević, SapanjoÅ”, Galić, Vukanac (Metalac).

Fudbal Fudbal Srpska liga "Vojvodina" Kikinda Metalac AV
Međusobne utakmice
2009-2010
24.04
16:00
Metalac AV
OFK Kikinda
2
0
03.10
OFK Kikinda
Metalac AV
2
2

2008-2009

Uporedni rezultati

Kikinda
 
Metalac AV
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
2 (1) Broj nereŔenih 2 (1)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
4 (4) Dati poeni 4 (2)
4 (2) Primljeni poeni 4 (0)
0 (+2) gol razlika na utakmicama 0 (+2)
25% (50%) UspeŔnost 25% (50%)
Nema rezultata