XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
72%
17%
11%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


 
1
Sloga (P)
27
2
Radnički (B)
24
3
Železničar
23
 
8
Sloga (BNS)
18
9
Kolonija
17
10
Vojvodina
17
Partizan (G)
Budućnost (A)
Jugoslavija
Železničar
Vulturul
Budućnost (A)
Jugoslavija
Železničar
Vulturul
Sloga (BNS)
Izveštaj utakmice
PFL Pančevo: Radnički (B) - Kolonija 7:1

Danas je ekipa Radničkog ugostila ekipu Kolonije iz Kovina. Koliko je bio bitan rezultat ove utakmice toliko je bio bitan i rezultat utakmice Budućnost (Alibunar) - Sloga (Plandište) gde se čekao kiks vodeće ekipe iz Plandišta . 

Ekipa gostiju dobro je otvorila meč. Iskoristili su brzonogog igrača po levoj strani ali on je posle tokom utakmice bio krajnje beskoristan . Napad nije bio loš , ali ništa više od pokušaja . Posle je usledila majstorija Milana . Sam je uzeo loptu , prešao par igrača i stvorio sebi šansu za šut koju je na najbolji mogući način iskoristio davši gol . Videlo se već tada da golman gostiju nije previše iskusan i da je mlad za takav teret pozicije kakve je imao u timu .

Za drugi gol čekalo se svega nekoliko minuta . Marković se našao sam na drugoj stativi i lako savladao nemoćnog golmana za 2:0 .

Potom su se igrači Radničkog malo opustili i napravili potez više . Baić je vratio do Rake koji nije video igrača iza leđa koji mu je vešto ukrao loptu i završio u kaznenom prostoru gde ga je Raka oborio i to je bio penal čist kao suza , Izviđač je bio siguran i prepolovio je prednost 2:1 .

Pred kraj prvog dela utakmice Šušnjar mlađi i Koleski su izveli sjajnu razmenu paseva po levoj strani . Koleski je potom sjajno uposlio Šušnjara seniora na sredini terena koji je lepim šutom savladao golmana gostiju .

Na pauzu se otišlo sa rezultatom 3:1 za domaću ekipu .

Drugi deo utakmice protekao je u potpunoj dominaciji ekipe Radničkog . Prvo je na samom početku drugog dela utakmice Simić sjajno ušao u kazneni gde je oboren i nad njim je dosuđen penal . Sa bele tačke bio je siguran kapiten Dragomir .

Ređali su se potom golovi kao na traci . Prvo je Marković sjajno asistirao Milanu koji je mirno primirio loptu i šutnuo je pravo u gol i golman nije imao nikakve šanse .

I kod sledećeg gola značajnu ulogu imao je Marković koji je prodrao po levoj strani . Pokušao centaršut međutim štoper gostiju zaustavio je loptu rukom i to je bio još jedan čist penal za ekipu Radničkog . Siguran sa bele tačke bio je rezervista Ilkić . I sad je bio rezultat već visokih 6:1. 

I pri poslednjem pogotku akter je bio Marković . Njemu je sjajno asistirao Dobrić i potom je Marković hladnokrvno završio akciju pogodkom .

Na kraju 7:1 više nego zasluženih . Još ekipi Radničkog ide na ruku kiks ekipe iz Plandišta koja je u Alibunaru remizirala i tako dozvolila ekipi iz Barande da joj se približi na svega bod zaostatka .

Sledeće kolo će biti prava poslastica . Radnički gostuje Slozi iz Plandišta i taj duel će direktno uticati ko će biti prvak ove polu sezone .

Fudbal Fudbal PFL Pančevo Radnički (B) Kolonija
Međusobne utakmice
2013-2014
08.06
18:00
Kolonija
Radnički (B)
1
2
17.11
13:30
Radnički (B)
Kolonija
7
1

2010-2011
03.04
15:30
Radnički (B)
Kolonija
1
4
05.09
17:30
Kolonija
Radnički (B)
3
1

Uporedni rezultati

Radnički (B)
 
Kolonija
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
2 (1) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 2 (1)
11 (8) Dati poeni 9 (4)
9 (5) Primljeni poeni 11 (3)
+2 (+3) gol razlika na utakmicama -2 (+1)
50% (50%) Uspešnost 50% (50%)
Nema rezultata