XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
54%
0%
46%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


9
Mladost
10
10
Polet 57
9
 
11
Sloga
8
 
2
Beli Orlovi
20
 
3
OFK Gnjila
18
4
Donji Kopaonik
16
Varvarin
14. Oktobar
Kamenorezac 76
Beli Orlovi
Donji Kopaonik
Trudbenik
Varvarin
14. Oktobar
Izveštaj utakmice
Savladana Gnjila

Sa strahopoštovanjem dugo očekivani rival iz Igroša, naselja u opštini Brus, počastvovao nas je u Nedelju kvalitetnom, lepom, i nadasve, fer i korektnom igrom, bez grubih faulova.

Nadam se da je svima posle prošlonedeljnog teksta jasno da se tim Poleta, ustvari sastoji od momaka iz Milutovca i sela u okolini (Stragare i Riljac), i da je fudbal ustvari, njihova razonoda i prilika da dokažu da ovu igru ne moraju da igraju isključivo plaćeni igrači i profesionalci, već je mogu igrati i stolari, limari, poljoprivrednici i doktori... Otud i činjenica da zbog drugih obaveza, ponekad kasne na utakmicu, pa čak i kod svoje kuće...



Domaćin je počeo igru sa 9 igrača, ali su već u 10-om minutu obe ekipe bile kompletne. Smenjivale su se šanse na obadve strane. Gostujući igrači su došli u vođstvo posle autogola domaćih igrača, ali je već u sledećem napadu, start u gostujućem šesnaestercu okarakterisan kao faul, i dosuđen je penal za igrače Poleta. Golman gostujućih je odbranio udarac, ali se na njegovu nesreću lopta odbila pravo u noge izvođaču jedanaesterca Milanu Vesiću, i isti je iz drugog pokušaja smestio loptu u mrežu gostiju. Ponovo se krenulo s centra, bilo je mnogo propuštenih prilika na obe strane, a mreže su mirovale do zvižduka glavnog sudije koji je označio odlazak na zaslužen odmor. Poluvreme, nerešeno, 1:1.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale prvih 25 minuta, domaćin je konstantno napadao, ali sve pokušaje je zaustavio fantastični čuvar mreže ekipe Gnjile, koji je pokazao da je s pravom zaslužio epitet jednog od najboljih golmana lige. No, nije izdržao lavovskoj želji domaćina, koji je želeo samo pobedu, i već u jednom od sledećih napada posle velike gužve u šesnaestercu, igač domaćih David Lazić topovskim udarcem cepa mrežu gostiju za vođstvo domaćina od 2:1! Pokušavali su gosti da izjednače i u par šansi su bili blizu da to i ostvare, ali već se bližio poslednji zvižduk sudije. 5 minuta pre kraja, nakon auta s leve strane, Igrač sredine terena domaćih Nemanja Miletić, izvodi fenomenalan aut, bacivši loptu duboko u šesnaesterac protivnika, direktno saigraču na glavu, koji loptu smešta u same raklje, golman je nemoćan, 3:1 za domaće. 

Tim rezultatom je i završena ovonedeljna utakmica između timova Poleta 57 iz Milutovca i Gnjile iz Igroša. Još jedna pobeda Poleta, i ostavljamo iza sebe sve ružno što nam se deševalo prošle nedelje i spremni dočekujemo u subotu ekipu Sloge iz Lozne. Još jednom veliki sportski pozdrav za Fudbalere Gnjile, željno isčekujemo revanš druge polu-sezone na vašem terenu.


Fudbal Fudbal Druga rasinska okružna liga Polet 57 OFK Gnjila
Međusobne utakmice
2015-2016
15.05
17:00
OFK Gnjila
Polet 57
4
2
25.10
13:30
Polet 57
OFK Gnjila
3
1

Uporedni rezultati

Polet 57
 
OFK Gnjila
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
5 (3) Dati poeni 5 (4)
5 (1) Primljeni poeni 5 (2)
0 (+2) gol razlika na utakmicama 0 (+2)
50% (100%) Uspešnost 50% (100%)
Nema rezultata