XS
SM
MD
LG

Veselinović: Želja viši rang!

Fudbaleri nekadašnjeg srpskoligaša Glogonja u jesenjoj sezoni druge JBPFL grupa Sever je završili su na četvrtom mestu tabele sa dobrim izgledima da u nastavku sezone zadrže plasman među prve četiri ekipe. Dugogodišnji predsednik kluba Saša Veselinović o trenutnoj situaciji i ambicijama kluba kaže:

- Radimo na tome da se stvore što bolji uslovi za rad i da spremno dočekamo početak priprema koje su planirane za početak februara. Želja nam je da se plasiramo u viši rang i to nam je glavni cilj u nastavku sezone. Trener Stojčevski ima punu podršku uprave kluba za ostvarene rezultate i zadovoljni smo kako radi svoj posao.

Glogonjci nekoliko sezona i pored dobrih rezultata nisu uspevali da ostvare povratak u viši rang, ali ni ove sezone ne odustaju od namere da se plasiraju u viši rang.

- Prethodne tri sezone nismo imali dovoljno sreće u plejofu i očekujem da ćemo sada biti bolji i uspešniji. Proteklih godina bili smo u polufinalu, ali uz nedostatak sreće nismo uspevali da se plasiramo među prve dve ekipe. Sada smo iskusniji za takve mečeve i verujem da će igrači uspeti da ostvare naše ciljeve i želje navijača koji dugo godina čekaju naš povratak u viši rang - kaže Veselinović.

Predsednik FK Glogonja Saša Veselinović

Trener Stojče Cvetković koji je vodio mnoge klubove je rekao:

- Predstoji nam teška borba za zadržimo mesto koje vodi u plejof i mogu da obećam žestok i kvaliteta rad i da spremni uđemo u borbe koje nas očekuju. Početkom februara okupićemo se i krenuti sa radom na svom stadionu gde imamo dobre uslove za rad. Ne bežim od odgovornosti i verujem da će momci zajedno samnom dati sve od sebe i da ćemo ove sezone na kraju ostvariti plasman u viši rang. 

 


Polet 3 : 1 Glogonj
Slavia 3 : 1 Tempo
Mundial 0 : 4 Unirea
Vojlovica 2018 1 : 1 Pobeda
Tabela
Poz Tim UT PB N PR BOD
1 Slavia 9 7 1 1 22
2 Polet 9 7 1 1 22
3 Unirea 9 7 0 2 21
4 Mundial 9 5 0 4 15
5 Glogonj 9 5 0 4 15
6 Omladinac 1927 8 2 1 5 7
7 Tempo 9 2 0 7 6
8 Vojlovica 2018 9 1 3 5 6
9 Pobeda 9 0 2 7 2