XS
SM
MD
LG

Očekivanja pred sutrašnji meč u Borči

Pred utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije, koju Radnički igra protiv BSK Borče, u sredu od 16 časova, prenosimo vam izjave: trenera Milana Rastavca, fudbalera Dušana Živkovića i Miloša Radivojevića, koji je deo svoje karijere proveo u ekipi našeg narednog protivnika.

Šef stručnog štaba niškog tima, Milan Rastavac, najavljuje kombinovani sastav za sutra i napominje:

  • Imamo dobar izazov i težak ispit ispred nas. Kup je takmičenje koje donosi iznenađenja. Mi smo u prethodnoj utakmici pokazali određene slabosti. Imamo priliku da popravimo utisak, prvi zadatak je da pokažemo sebi da smo određene slabosti, koje smo pokazali prevazišli. Borča se pokazala kao respektabilan protivnik, poštujemo ih, imamo naše ambicije i verujemo da možemo da prođemo dalje. Iskombinovaćemo sastav, određeni igrači dobiće priliku da odmore, a pojedini će pauzirati zbog povreda – ističe strateg Radničkog.

Za Dušana Živkovića nema dileme ko će u sledeću rundu takmičenja:

  • Očekujemo pobedu, želja nam je da popravimo utisak u kupu. Favoriti smo, želimo da se pobedom nad BSK Borčom iskupimo navijačima i napravimo dobru uvertiru pred utakmicu sa Radnikom za vikend – samouveren je mladi napadač niškog Radničkog.

S druge strane, Miloš Radivojević, vezista Radničkog i bivši igrač BSK-a poziva na oprez:

  • Borča je jedna od najboljih ekipa u prvoj ligi, moramo ih ozbiljno shvatiti. Što se nas tiče, potrebno je da uđemo u meč sigurno. Ekipa se dosta promenila od kada sam ja igrao tamo. Teren je dosta mekan i ukoliko padne kiša, očekuje nas težak ispit.

Utakmica na “Vizelj parku” se igra u sredu od 16,00 časova. U koliko se u regularnom vremenu utakmice ne dobije pobednik, odmah će se pristupiti naizmeničnom izvođenju jedanaesteraca.