XS
SM
MD
LG

Revanš bi godio

U večerašnjem (19,00) revanšu četvrtfinala Kupa Srbije, odbojkaši kragujevačkog Radničkog, čini se, nemaju mnogo izgleda da se nadaju prolazu.

Naime, u Beogradu su izgubili sa 3:0 (25:21,25:19, 25:16), pa je plasman u polufinale, ako ne nemoguća, ono teška misija.

Međutim, novi trener Kragujevčana Predrag Srećković, koji je na klupi Radničkog zamenio Dejana Matića, kaže da će se, ipak, truditi, jer je u sportu, ponekad, sve moguće.

(Foto: OK Radnički)

- Nastojaćemo da odigramo što bolje. Protiv Crvene zvezde, iako smo izgubili u dramatičnoj završnici, prikazali smo dobru partiju. Čini mi se da postepeno dolazimo do igre a atmosfere, da je sve prisutniji kolektivni duh – ističe Srećković i priznaje da su porazi, baš protiv Partizana, ali i Spartaka u Subotici, na neki način uzdrmali njegov tim.

Međutim, Radnički je popravio ritam igre i kako kaže Srećković, namera je da tako i nastave:

- Raduje me to što u igri, gotovo, učestvuju svih 12 igrača, što takođe može da bude vrlo važno.

Srećković kaže da izvestan problem predstavlja to što je iskusni Marko Maksimović povredio kolena, tako da je njegov nastup pod znakom pitanja:

- Radiša Stevanović i Aleksandar Blagojević igraju sve bolje, tako da verujem da u skorijoj budućnosti od njih možemo da očekujemo da više preuzmu odgovornost u odsustvu iskusnijih drugova – optimista je Srećković.

Ostali igrači raspoloženi su za igru i da, ako ništa više, bar pobede odličnu ekipu Partizana.