XS
SM
MD
LG

Ivana Španović: Volim što nismo konzervativni

Naša atletičarka Ivana Španović nedavno se vratila iz Jermenije, gde je proglašena za najbolju atletičarku Balkana, a na svečanoj ceremoniji blistala je u crnoj čipkanoj haljini. Iako to nije autfit u kome često možemo da je vidimo, mlada sportistkinja otkriva da i te kako voli eleganciju.

Ivana red Bull

Ivana važi za jednu od najlepših i najzgodnih sportistkinja. Zbog posla kojim se bavi najčešće je u helankama, patikama i trenerci i priznaje da ništa ne može da zameni udobnost i sportski komfort na koji je navikla, ali je vrlo često možemo videti i u seksi izdanjima.

Profesija mi je takva da nemam mnogo prostora u odabiru svakodnevne garderobe, jer se ceo dan svede na to da između treninga imam vremena samo za kafu i ručak. To ne znači da ne volim elegantne komade u kojima se osećam apsolutno slobodno i prijatno, samo mnogo ženstvenije – kaže Španovićeva.

Ivana Spanovicc

Iako su joj vrtoglave visoke potpetice nekada bile omiljene, sada ih je zamenila drugačijim cipelama.

Sve ređe se opredeljujem za visoke potpetice, jer osećam bolove u tetivama. Češće izaberem salonke sa nižom štiklom. Imam puno cipela, ali manji broj koraka pređenih u istim. Obožavam sakoe, jaknice i kapute i njih ima najviše u mom ormaru. Najčešće ih kombinujem sa nekim dobrim džinsom – kaže Ivana.

Ivana Spanovic

Osvrćući se na stil devojaka u Srbiji, Ivana kaže da joj se sviđa što njihov stil nije konzervativan.

Uglavnom mi se dopada ono što vidim na devojkama na ulici. Ono na šta se nikada neću navići jeste to što kod nas ne postoji neki dres kod. U svakom slučaju volim što nismo konzervativni – kaže Španovićeva.

Provod u kafani uz rakiju i tamburaše

Bilo bi mi zaista teško da održavam mentalni fokus ukoliko ne bih imala vremena za izlaske i druženja. Postoji vreme za sve, tako da kada nije sezona, nema ničeg lošeg u tome da izađem i provedem se. Moj izbor će uvek biti kafana uz najbolje prijatelje, meze, domaću rakiju i tamburaše – priznaje Ivana.