XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
55%
21%
24%
Tipovanja
1
X
2
5
1
4
Utakmica tipovana 10 puta

 
8
Soko
9
 
9
Budućnost (M)
8
 
10
Polet
7
4
Crvenka
14
5
ČSK Pivara
13
6
Borac (BG)
12
ŽAK
Kordun
Budućnost (G)
Soko
Rusin
Soko
Rusin
Budućnost (P)
Polet
Crvenka
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
ČSK se vratio na pobedničke staze u Mladenovu

Foto: FK ČSK Pivara, detalj pred utakmicu 8. kola

ČSK Pivara zabeležila je minimalnu pobedu u 8. kolu PFL Sombor, a posle mini krize rezultata Lavovi su savladali Budućnost iz Mladenova na njihovom stadionu. Posle ovog kola ekipa ČSK-a je ostala na 5. mestu iza Hajduka iz Stapara, Rusina, Lipara i Crvenke, na samo četiri boda zaostatka od vodećeg tima prvenstva. Ponovo se ekipa ČSK-a mučila sa realizacijom ali je ovog puta trijumfovala.

 

Prvo poluvreme dosta izjednačeno po šansama, ali gosti su imali dve stopostontne prilike ali nisu uspeli da to realizuju, kasnije je i domaćin mogao do pogotka, ali ČSK je bolje igrao tokom celog meča. Drugo poluvreme je otvoreno odmah pogotkom gostiju ispostaviće se odlučujućem na ovom meču. U 48. minutu lopta koja je bila upućena u peterac od strane gostiju, igrači domaćina su je ispucali a najsnalažljiviji u toj situaciji bio je Dušan Nemet kome se lopta odbila na šut, a njegov šut nije uspeo da odbrani jedan igrač domaćih koji je bio na gol liniji i nije uspeo da je izbaci iz gola jer mu je prošla ispod kopačke. U nastavku ponovo dosta izjednačena igra, domaćin je imao na kraju inicijativu, dve izuzetne prilike su ispustili. Pri kraju meča palo je tri žutih kartona za domaće i jedan crveni za goste, bilo je tu čarki, tok utakmice je bio takav, veoma neizvesna i tesna utakmica kako se i očekivalo. Na kraju gost uspešniji i zasluženo nosi tri boda iz Mladenova.

Potvrda da je utakmica bila teška i napeta stiže od centarfora ČSK Pivare, Vukašina Perunovića koji je dao je sledeću izjavu:

„Utakmica kao i svaka druga u gostima, vrlo napeta i teška. Došli smo po tri boda i uzeli smo ih. Imali smo inicijativu tokom celog meča ali falio je gol koji je došao početkom drugog poluvremena. Dosta neiskorišćenih šansi na čemu moramo da poradimo i biće dosta lakše. Odlična utakmica, želim sve najbolje domaćinu u nastavku takmičenja.“ Trener ČSK Pivare, Vlado Karakaš je takođe pred meč izjavio da njegov tim očekuje težak meč i da je realizacija šansi njegovog tima dosta loša, ali i potvrdio da je pobeda zaslužena bez obzira na sve:

„Kao što sam najavio da će biti teško gostovanje u Mladenovu sam tok utakmice je to i potvrdio. Naša dobra igra bila je dovoljna za taj jedan pogodak u 48. minutu zato smo izašli kao pobednici. Sigurno je da su i domaćini imali dve dobre prilike da postignu gol i okrenu meč u svoju korist, ali na našu sreću to se nije dogodilo. Imali smo i mi dve stopostontne prilike u prvom poluvremenu, mogli smo utakmicu  da otvorimo na vreme, ali po ko zna koji put nismo iskoristili takvu šansu. Sve u svemu sigurno zaslužena pobeda, jer smo po igri pokazali da smo bolja ekipa na terenu bili u ovom meču. Mojim igračima čestitam na pobedi, a domaćinu želim sve najbolje u daljem toku takmičenja i puno sreće u narednim utakmicama.“

Igrač Budućnosti iz Mladenova, Mario Gajdobranski izjavio je takođe da se njegov tim borio da osvoji bar bod ili dođe do pobede, ali da je ekipa ČSK-a igrala bolje i zasluženo ponela oreal pobednika na ovom meču:

„Izjednačena utakmica, bolja igra gostiju, iako smo mogli i mi do trijumfa. Prvo poluvreme dosta izjednačeno, po dve šanse na obe strane. Drugo poluvreme je otvoreno nesretno po našu ekipu kada jednu loptu koja je poslana kroz peterac, naša ekipa izbija, a na nju natrčava gostujući igrač i daje gol. Na kraju smo imali dve-tri dobre šanse tj. zicera da izjednačimo, pa i čak da pobedimo, ali nismo uspeli. ČSK je bio bolji za taj gol i zasluženo slavio. Mi se okrećemo svojim obavezama u prvenstvu, a gostima ćemo poželeti mnogo sreće u nastavku prvenstva.“ – izjavio igrač Budućnosti iz Mladenova Mario Gajdobranski.

U sledećem kolu ČSK na svom terenu dočekuje Kordun iz Kljajićeva koji je na dnu tabele sa samo dva trijumfa iz osam kola, a ekipa Budućnosti iz Mladenova ide na jedno od najtežih gostovanja lideru Hajduku iz Stapara.

BUDUĆNOST MLADENOVO - ČSK PIVARA 0:1 (0:0)

Stadion: Budućnosti, Mladenovo. Gledalaca: 50. Sudija: Vujić (Kula). Žuti kartoni: Vićentijević u 44', Lugonja u 85', Malešević u 85' i Kajtes u 86. minutu (Budućnost). Crveni kartoni: Saračević u 85. minutu (ČSK Pivara). Strelac: Dušan Nemet u 48. minutu (ČSK Pivara). Igrač utakmice: Dušan Nemet (ČSK Pivara).

BUDUĆNOST: Lugonja, Mario Gajdobranski, Popović (Malešević od 62'), Vićentijević (Kajtes od 62'), Kovačević (Bajić od 75'), Puđa, Bukvić, Zeljko, Lazarević, Vignjević (Bošnjak od 49'), Jurčević (Batez od 75').

ČSK PIVARA: Tankosić, Panić, Pravilović, Sikirić, M. Ileš (Marko Gajdobranski u 60'), Perunović (Mitrović u 78'), Nikola Zagorčić (Nebojša Zagorčić u 46'), Siljanovski (D. Ileš u 68'), Cicmil, Šoven, Nemet (Saračević u 78').

Niže lige Niže lige PFL Sombor Budućnost (M) ČSK Pivara
Međusobne utakmice
2023-2024
12.11
13:00
Budućnost (M)
ČSK Pivara
1
0

2022-2023
22.04
16:30
ČSK Pivara
Budućnost (M)
1
2
02.10
15:30
Budućnost (M)
ČSK Pivara
0
1

Uporedni rezultati

Budućnost (M)
 
ČSK Pivara
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
3 (2) Broj utakmica 3 (1)
2 (1) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 2 (1)
3 (1) Dati poeni 2 (1)
2 (1) Primljeni poeni 3 (2)
+1 (0) gol razlika na utakmicama -1 (-1)
66% (50%) Uspešnost 33% (0%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača