XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Veliki, mali fudbal u derbiju!

Kako je to bilo lepo veče. Oko 500 ljubitelja ovog uzbuljivog sporta, od kojih je sigurno stotinak bilo iz Bele Palanke, uživalo je u sportskom, viteÅ”kom nadmetanju dva odlična tima. Ako smo u poslednje vreme pisali kako se naÅ” tim polako vraća igri i atmosferi iz Prve lige, onda moramo da dodamo, da smo bili izuzetno zadovoljni Å”to u naÅ”em okrugu raste joÅ” jedan klub pravih majstora malog fudbala.

4

Kakvih je kombinacija bilo, udaraca na gol, Å”ta je sve odbranioĀ ,,golman sa hiljadu ruku,, Marko DespotovićĀ iz gostujuće ekipe, koliko je dobrih akcija pirotskog tima bilo u prvom poluvremenu i kakvom su snagom krenuli Palančani u nastavku!Ā  Posebno su atakovali gosti Ā kada su primili prvi, a potom, sa pet igrača u polju i drugi gol!Ā  Želeli su da stignu do remija.

6

U 39. minutuĀ MarkovićĀ je u toj igri saĀ ,,igračem golmanom,,Ā smanji na 2:1. Ovakav način igre im se pre toga osvetio jer jeĀ Krstić, posle neuspeÅ”ne akcijeĀ  Belopalančana , sa korner linije svog gola, poslao loptu u praznu belepalanačku mrežu!

3

Dugo su se nadmudrivali igrači oba tima.Ā DespotovićĀ je zaustavljao praveĀ ,,bombe,,Ā Krstića,Ā PeÅ”ića,Ā Penčića, ma da ne nabrajamo! Ako kažemo da je desetak sigurnih golova sprečio, možda nismo u pravu ā€“ bilo je i viÅ”e.,,Kapitulirao,,Ā je u 27. minutu kada jeĀ KrstićĀ poslaoĀ ,,tane,,Ā u desni donji ugao tako da ovaj izuzetni čuvar mreže nije stigao ni da se pokrene.

Ā Ruku na srce, imali su i gosti svoje prilike, ali suĀ Milan NikolićĀ u prvom iŽarko MančićĀ u drugom bili na visini zadatka.

5

Moramo reč dve o sudijama. Dok je drugi sudijaĀ Danijel RistićĀ ,,ćutao,,Ā naÅ” stari znanac iz vremena onogĀ ,,ubijanja,,Ā Radničkog u Srpskoj ligi, VranjanacDejan Stajić, nije promenio svoju životnu želju da bude glavni čovek na terenu. U poslednjem minutu prvog dela golmanĀ NikolićĀ je u padu izbacio loptu na sedam metara, natrčao je protivnički igrač iĀ StajićĀ je svirao penal, a posle velike gužve,Ā Milana NikolićaĀ crvenim kartonom poslao u svlačionicu. Imao jeĀ StajićĀ joÅ” nekolikoĀ ,,bisera,,Ā , ali se Ā u drugom poluvrmenu smirio!Ā  Na njegovu sreću, imao je prave sportiste na terenu koji su uspeli da kontroliÅ”u ponaÅ”anje i ne dozvole daĀ StajićĀ Ā ,,pokvari,,Ā derbi!

sudija

Sve čestitke svim akterima. Uživali smo u razgovorima posle meča. Od golmana Despotovića, predsednika Stojanovića , trenera Todorovića, do naÅ”ih Belonija Kostića, Srđana Potića, Milana ToÅ”ića. Svaka čast , gledali smo odličan, veliki,Ā  mali fudbal!

Druga futsal liga 7. kolo: Pirot:Ā  Pirot ā€“ Banjica Bela Palanka 2:1 (0:0)

Pirot: Nikolić, Krstić, Stoiljković, Kostić, PeÅ”ić, Jončić, D. Stojić, Ā N. Stojić, Ristić,Ā Ä†irić, Mančić, Penčić , Colić, Džunić.

Banjica: Despotović, Sokolović, Stojadinović, Mitić, Janjić, NeÅ”ić, Sokolović, Veljković, Marković, Stoiljković.

Ā Igrač utakmice: Marko Despotović, Banjica Bela Palanka

Strelci: Krstić u 31. Ā i 37. minutu za Pirot. Marković u 39. minutu za Banjicu

Futsal Futsal Druga futsal liga "Istok" Pirot Banjica
Međusobne utakmice
2016-2017

2015-2016
12.03
Pirot
Banjica
2
1
10.11
19:00
Banjica
Pirot
2
2

Uporedni rezultati

Pirot
 
Banjica
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
3 (2) Broj pobeda 0 (0)
1 (0) Broj nereŔenih 1 (1)
0 (0) Broj poraza 3 (1)
9 (4) Dati poeni 6 (4)
6 (2) Primljeni poeni 9 (5)
+3 (+2) gol razlika na utakmicama -3 (-1)
75% (100%) UspeŔnost 0% (0%)
Nema rezultata
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača