XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
RLZMO: Tara jesenji prvak lige

U nedelju 08. 12. 2013 godine u sportskoj hali u Priboju odigran je derbi kola između domaće Sloge i Tare iz B. Bašte. Gošće su  došle sa  5 bodova prednosti na tabeli, a domaće  igračice su  bile spremne na sve da Tari nanesu  prvi poraz ove sezone. Uslovi za igru su bili izuzetno teški, jer je  temparatura u hali bila  samo neki stepen iznad nule. Tara je odlično otvorila  prvi set , povela na početku  i  nije dozvolila ekipi Sloge ni da im se bodovno približi. Primač Jovana Jevtić   dobrom igrom u odbrani i sigurnom završnicom   dovela je Taru do osvajanja prvog seta 25: 16.

Drugi set donosi  sasvim neočekivanu situaciji u odnosu na prvi set, naime  domaće igračice dolaze do 5: 0 i 10: 3 i taman kada su domaći navijači  pomislili da  će doći do izjadnačenja u setovima, jer su korektor  Kuburević i srednji bloker Ađžić počele da osvajaju   poene u nizu trener Dragan Pavlović traži tajm aut i to kao da je probudilo  bajinobaštanke koje preuzimaju inicijativu, jer libero Jelena Jokuć besprekorno prima svaku loptu koja dolazi do nje, a tehničar Kristina Glišić lagano ih prosleđuje do primača Tatajne Glišić i korektora Andrijane Marić koje vode Taru do izjadnačenja. Pokušala je Slavica  Raković trener  Sloge sa prekidima i izmenama da vrati svoju ekipu u igru, ali to danas jednostavno nije bilo moguće, jer je Tara u silovitom naletu završila drugi set sa 25: 21. Srednji blokeri Tare Olivera Damnjanović i Snežana Milanović  besprekorno su  odradile posao na mreži i uspeli su da upasive  napad domaće ekipe.

Treći set  Tara počinje sa novim primačem Nevenom  Đokić koja je zamenila Jovanu Jevtić i svojom igrom  povećava  sigurnost u prijemu , a  poene  osvajaju  skoro sve  igračice u postavi. Posle samo  20 minuta igre  na semaforu je bio rezultat 25: 18 i konačnih  3: 0  setovima. Igra Sloge na momente je  podsetila na prošu sezonu, kada su bili u vrhu tabele, ali danas  Vidre iz Bajine Bašte  jednostavno su prikazale igru  koja je trebala  prošle sezone da ih odvede  u viši rang takmičenja. Trener Tare D. Pavlović  podigao je  igru na viši nivo u odnosu na prošlu sezonu, a i same igračice iskusnije su i tehniki spremnije. Prošlogodišnja saradnja sa Željkom Tasićem iz Užica sada  donosi plodove mladoj ekipi iz grada kraj Drine. Ovom pobedom  Tara je potvrdila  titulu jesenjeg prvaka  lige, a sledećeg  vikenda gostuje u Čačku ekipi Libero Top star 2.

Igrač utakmice: Kristina Glišić

Sastavi ekipa:

Tara. 1 J. Jevremović. 3 J. Jevtić, 5 O.  Damnjanović kapiten, 6 N. Despotović, 7 K. Glišić, 8 N, Đokić, 11 T. Glišić, 14 A. Marić, 15 S. Milanović, 9 J. Jokić libero trener Dragan Pavlović.

Sloga: 2 A. Klisura, 3 M. Cvijović, 4 A. Kolašinac, 6 S. Selaković kapiten, 7 Ž. Đurović, 8 J. Milošević, 9 S. Ađžić, 10 A. Gojak, 11 M. Kuburović, 12 N. Pejović, 13 N. Slović 15 S. Hođžić libero  trener Slavica Raković

Odbojka Odbojka Regionalna liga Zlatiborsko-Moravičkog okruga Sloga Tara
Međusobne utakmice
2013-2014
06.04
18:00
Tara
Sloga
3
0
08.12
13:00
Sloga
Tara
0
3

2012-2013

Uporedni rezultati

Sloga
 
Tara
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
0 (0) Broj pobeda 4 (2)
4 (2) Broj poraza 0 (0)
1 (1) Dati poeni 12 (6)
12 (6) Primljeni poeni 1 (0)
-11 (-5) gol razlika na utakmicama +11 (+6)
0% (0%) Uspešnost 100% (100%)
Nema rezultata
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača